Nosferatu: Μεγάλωσε το cast της νέας ταινίας του Robert Eggers

Αυτά είναι τα νέα ονόματα που προστέθηκαν
04 Μαρτίου 2023 12:43
Nosferatu: Μεγάλωσε το cast της νέας ταινίας του Robert Eggers

Πριν λίγο καιρό μάθαμε ότι ο Willem Dafoe προστέθηκε στο cast της νέας ταινίας του Robert Eggers και τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε ακόμη μία είδηση που αφορά τους ηθοποιούς της. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, ο διάσημος σκηνοθέτης των The Witch και The Lighthouse, θα φέρει στη μεγάλη οθόνη το Nosferatu.

Τώρα, όπως μεταφέρει το Deadline, το cast της ταινίας μεγάλωσε κι άλλο, αφού υπέγραψε και ο Aaron Taylor-Johnson, μαζί με τους Simon McBurney (The Conjuring 2) και Ralph Ineson (The Witch).

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι πρωταγωνιστής στο Nosferatu θα είναι ο Bill Skarsgard, ενώ θα παίξουν και οι Nicholas Hoult, Emma Corrin και Lily-Rose Depp.

Η ταινία θα παραμείνει πιστή στη βασική υπόθεση του Νοσφεράτου με επίκεντρο τον αρχαίο βρικόλακα της Τρανσυλβανίας, ο οποίος αποκτά εμμονή με μία νεαρή γυναίκα, καταδιώκοντάς την. Όπως και το πρωτότυπο, η ταινία θα διαδραματίζεται στη Γερμανία του 19ου αιώνα. Μην περιμένετε όμως ο Dafoe να είναι ο αιματηρός Βρικόλακας, γιατί αυτό το ρόλο τον έχει αναλάβει ο Skarsgard.

Προς το παρόν, δε γνωρίζουμε πολλές πληροφορίες, αλλά ξέρουμε ότι ο σκηνοθέτης θα συνεργαστεί και πάλι με την Focus Features, ενώ παράλληλα θα γράψει το σενάριο και θα βρίσκεται στη σκηνοθετική καρέκλα.

Από το 2017 ο Eggers θέλει να αναβιώσει τον Nosferatu στη μεγάλη οθόνη, με τον Harry Styles να ήταν κάποια στιγμή ο επικρατέστερος για να παίξει το γνωστό βαμπίρ.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι δύο ακόμη remake της κλασικής ταινίας τρόμου του 1922 βγήκαν στις αίθουσες, η πρώτη ήταν δια χειρός Werner Herzog το 1979 με τίτλο Nosferatu the Vampyre και η άλλη το 2000, με το "Shadow of the Vampire" (Στη Σκιά του Βρικόλακα) με πρωταγωνιστές τους John Malkovich και τον William Dafoe στο ρόλο του Νοσφεράτου.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.