Tom Sizemore: Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός από τη “Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν“

Σε ηλικία 61 ετών πέθανε ο χολιγουντιανός ηθοποιός
04 Μαρτίου 2023 10:00
Tom Sizemore: Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός από τη “Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν“

Ο Tom Sizemore έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών έχοντας υποστεί ανεύρυσμα στον εγκέφαλο, καθώς από τις 18 Φεβρουαρίου βρισκόταν σε κώμα. 

"Με μεγάλη θλίψη και στεναχώρια πρέπει να ανακοινώσω πως ο ηθοποιός Tom Sizemore, ηλικίας 61 ετών, πέθανε ήρεμα στον ύπνο του στο νοσοκομείο St. Joseh’s Burbank. Στο πλευρό του βρισκόταν ο αδελφός του Paul και τα δίδυμα αγόρια του Jayden και Jagger (17 ετών)", σημείωσε ο εκπρόσωπος του ηθοποιού Charles Lago. Ανέφερε κιόλας ότι οι γιοι του Sizemore ήταν συντετριμμένοι και ζήτησε να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους.

Ο αδερφός του, δήλωσε: "Είμαι βαθιά λυπημένος για την απώλεια του μεγάλου αδερφού μου Τομ. Ήταν μεγαλύτερος από τη ζωή. Έχει επηρεάσει τη ζωή μου περισσότερο από οποιονδήποτε γνωρίζω".

Ο Τομ Σάιζμορ συμμετείχε σε μερικές πασίγνωστες ταινίες του Χόλιγουντ με ρόλους στις ταινίες Saving Private Ryan (Η Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν), "Black Hawk Down", "Natural Born Killers" και "Heat" του Michael Mann. Μια από τις πρώτες του εμφανίσεις στην μεγάλη οθόνη ήταν στο "Born on the 4th of July" το 1989 σε σκηνοθεσία Oliver Stone

Είχε παίξει στην ταινία "Pearl Harbor" πλάι στον Ben Affleck αλλά και στο "Twin Peaks" ως μια από τις νέες προσθήκες της 3ης σεζόν που προβλήθηκε το 2017.