Η Demi Lovato τραγουδάει για το Scream VI – Δείτε το βίντεο κλιπ

Το επίσημο soundtrack της ταινίας έφτασε
03 Μαρτίου 2023 19:25
Η Demi Lovato τραγουδάει για το Scream VI – Δείτε το βίντεο κλιπ

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι η γνωστή καλλιτέχνιδα, Demi Lovato, θα τραγουδήσει για το επίσημο soundtrack του Scream VI. Το 6ο φιλμ του franchise θα παίξει στους κινηματογράφους σε μερικές ημέρες και μέσα σε αυτό θα ακούσετε το “Still Alive”, το οποίο μόλις τώρα απέκτησε το επίσημο βίντεο κλιπ του.

Στο βίντεο του τραγουδιού, εκτός από την Demi Lovato να το ερμηνεύει, θα δείτε και αρκετά πλάνα από τους κεντρικούς χαρακτήρες της ταινίας, καθώς και τον νέο Ghostface, ο οποίος βρίσκεται πλέον στη Νέα Υόρκη και προκαλεί πανικό.

Δείτε το βίντεο κλιπ του Still Alive παρακάτω

 

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας λέει τα εξής:

Αυτό δεν είναι σε καμία περίπτωση σαν τους άλλους Ghost Face. Μετά από τους φόνους του τελευταίου Ghostface, οι τέσσερις επιζήσαντες αφήνουν το Woodsboro και ξεκινούν ένα νέο κεφάλαιο.

Το cast του Scream 6 αποτελείται από τους Jenna Ortega, Melissa Barrera, Jasmin Savoy Brown, Mason Gooding, Hayden Panettiere, Courteney Cox και Dermot Mulroney, καθώς και τους Jack Champion (Avatar 2), Liana Liberato (If I Stay), Devyn Nekoda (Backstage), Henry Czerny, Tony Revolori, Samara Weaving και Josh Segarra (Arrow).

Ένα σημαντικό πρόσωπο του Scream franchise θα απουσιάζει από το Scream 6. Ο λόγος για την Neve Campbell που αποφάσισε να μην επιστρέψει για το Scream 6, αφού έλαβε μια προσφορά που ισχυρίζεται ότι δεν αντικατοπτρίζει την αξία που φέρνει στο franchise.

Τη σκηνοθεσία του φιλμ έχουν αναλάβει για ακόμη μια φορά οι Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett, σε σενάριο που γράφτηκε από τους James Vanderbilt και Guy Busick.

Το Scream VI είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες παγκοσμίως στις 9 Μαρτίου.

Tags: