Malum: Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer από την viral ταινία τρόμου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ραντεβού στους κινηματογράφους στα τέλη του μήνα
03 Μαρτίου 2023 16:27
Malum: Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer από την viral ταινία τρόμου (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Welcome Villain Films έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer από το Malum, μιας νέας ταινίας τρόμου που θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένα σινεμά τον Μάρτιο. Το φιλμ έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τώρα μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση από αυτά που θα δείτε.

Η επίσημη πλοκή λέει τα εξής: Το Malum είναι ένα τολμηρό “reimagining” του Last Shift που κυκλοφόρησε το 2014. Σε μια αναζήτηση για να αποκαλυφθούν οι συνθήκες γύρω από τον θάνατο του πατέρα της, η αστυνομικός, Jessica Loren, θα ζήσει κάποια παραφυσικά γεγονότα και στην πορεία, ταξιδεύει για να μάθει την αλήθεια πίσω από την εμπλοκή της οικογένειάς της με τον αρχηγό μιας αίρεσης.

Στο Malum παίζουν οι Jessica Sula (Skins, Split, Godless, Panic), Candice Coke (Kevin Can F**K Himself), Chaney Morrow (Haunt), Clarke Wolfe (Satanic Panic, Torn Hearts), Morgan Lennon (Something From Tiffany’s), Valerie Loo (American Horror), Monroe Cline (Don’t Worry Darling), Eric Olson (Raising Helen), Sam Brooks (Fear Street: Part Two – 1978), Kevin Wayne (The Outsider), Danielle Coyne (Bad Apples), Natalie Victoria (Dead Heads), Christopher Matthew Spencer (Snowfall, Winning Time) και Britt George (True Blood).

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Anthony DiBlasi (Last Shift, Dread, Extremity), ο οποίος έγραψε και το σενάριο μαζί με τον Scott Poiley (Last Shift, Missionary, Exhume).

Το Malum θα παίξει στους κινηματογράφους στις 31 Μαρτίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.

Tags: