Το The Lord of the Rings: The Return of the King θα παίξει και πάλι στους κινηματογράφους σε 4K ποιότητα

Ελέω των 20 χρόνων!
03 Μαρτίου 2023 15:22
Το The Lord of the Rings: The Return of the King θα παίξει και πάλι στους κινηματογράφους σε 4K ποιότητα

Η πολυβραβευμένη ταινία The Lord of the Rings: The Return of the King (Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Η Επιστροφή του Βασιλιά) θα καταφθάσει στις 13 Απριλίου στους κινηματογράφους για λίγες ημέρες. Το φιλμ γιορτάζει φέτος τα 20 χρόνια του και δίνει ραντεβού στη σκοτεινή αίθουσα για να ζήσετε ξανά το οσκαρικό έπος του Peter Jackson.

Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για την extended βερσιόν της ταινίας που έχει διάρκεια 4 ώρες και 12 λεπτά και είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή να τη δείτε στη μεγάλη οθόνη, σε περίπτωση που έχετε παρακολουθήσει μόνο την κανονική έκδοση. Αξίζει να αναφέρουμε κάπου εδώ, ότι δεν είναι ακόμη σίγουρο αν θα παίξει στους ελληνικούς κινηματογράφους, αλλά αν θα γίνει αυτό, θα ανακοινωθεί μάλλον σύντομα. Πάντως, έχουμε δει ξανά στο παρελθόν παλιές ταινίες να παίζουν και πάλι στις αίθουσες, όπως έγινε πρόσφατα και με τον Τιτανικό.

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας στα ελληνικά:

Η τελική μάχη για την σωτηρία της Μέσης Γης αρχίζει… Ο Φρόντο και ο Σαμ, καθοδηγούμενοι από το δαιμόνιο Γκόλουμ, συνεχίζουν το επικίνδυνο ταξίδι τους στην κόλαση της Μόρντορ, στην προσπάθειά τους να φτάσουν στο Βουνό του Χαμού και να καταστρέψουν το Ένα Δαχτυλίδι!

Ενώ η Σκοτεινιά της Μόρντορ απλώνεται απειλητικά στη Μέση Γη, αποκαλύπτεται πως ο Άραγκορν είναι ο χαμένος βασιλιάς της Γκόντορ και ταξιδεύει προς τη Μίνας Τίριθ, μαζί με όσους έχουν απομείνει από την Συντροφιά, προκειμένου να υπερασπιστεί τούτη την αρχαία πόλη, μέχρι θανάτου.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι η “Επιστροφή του Βασιλιά” σάρωσε και στα Όσκαρ, αφού κατάφερε να κερδίσει 11 συνολικά βραβεία, ανάμεσά τους για Καλύτερη Ταινία και Σκηνοθεσία. Το φιλμ του Peter Jackson έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στις 17 Δεκεμβρίου του 2003 και είχε συνολικά έσοδα που ξεπέρασαν το 1 δισεκατομμύριο στο box office παγκοσμίως.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.