Alien 5: Βρέθηκε η συμπρωταγωνίστρια της νέας ταινίας του Fede Alvarez

Και είναι η ηθοποιός που ενσάρκωσε τη live-action “Ντόρα η Εξερευνήτρια“
03 Μαρτίου 2023 11:18
Alien 5: Βρέθηκε η συμπρωταγωνίστρια της νέας ταινίας του Fede Alvarez

Η νέα Alien ταινία που βρίσκεται στα σκαριά από την 20th Century Studios (πρώην Fox) βρήκε την συμπρωταγωνίστρια της Cailee Spaeny (Pacific Rim: Uprising), η οποία θα είναι το βασικό πρόσωπο της ταινίας. 

Το Deadline μεταφέρει την είδηση ότι ο σκηνοθέτης του "Alien 5", Fede Alvarez, βρήκε το δεύτερο πρόσωπο του cast σε αυτό της Isabela Merced, η οποία έχει υποδυθεί την "Ντόρα την Εξερευνήτρια" στην live-action ταινία "Dora the Explorer". 

Πρόσφατα την είδαμε στο "Sweet Girl" του Netflix πλάι στον Jason Momoa, στο "Rosaline" του Disney Plus μαζί με την Kaitlyn Dever, ενώ θα εμφανιστεί και στην Spider-Verse spinoff ταινία με τίτλο "Madame Web" της Sony Pictures, πλάι στις Dakota Johnson και Sydney Sweeney. 

Cailee Spaeny

Όσο για τη νέα ταινία που φέρει την κωδική ονομασία "Alien: Romulus" δεν έχει γίνει κάτι γνωστό πέραν από το ότι τα τρομακτικά Xenomorphs θα είναι στο επίκεντρο της ιστορίας, σπέρνοντας τον τρόμο στους άτυχους ανθρώπους που θα βρεθούν στο διάβα τους. 

Άλλα ρεπορτάζ έχουν αναφέρει ότι η νέα Alien ταινία θα είναι στο στιλ του περσινού και επιτυχημένου "Prey", του prequel των Predator, ενώ η κυκλοφορία του θα γίνει απευθείας στα Hulu/Disney Plus.