John Wick: Chapter 4 – Δείτε νέα βίντεο από την ταινία με τον Keanu Reeves

Μετράμε πλέον αντίστροφα για την πρεμιέρα
03 Μαρτίου 2023 00:21
John Wick: Chapter 4 – Δείτε νέα βίντεο από την ταινία με τον Keanu Reeves

Τα γρανάζια της Lionsgate για την προώθηση του John Wick: Chapter 4 συνεχίζουν να γυρνάνε με γοργούς ρυθμούς και γι’ αυτό το λόγο έδωσε στη δημοσιότητα τρία νέα βίντεο.

Πρόκειται για τρία διαφορετικά κλιπ που κυκλοφόρησαν από την ταινία και έχουν τους τίτλους "Rules Of Engagement", "A Real Life Dilemma" και "Bonjour Monsieur Wick". Μεταξύ άλλων και τα τρία βίντεο θέλουν να σας παρουσιάσουν τους κεντρικούς χαρακτήρες που θα δείτε στο 4ο κεφάλαιο του franchise.

Δείτε όλα τα βίντεο παρακάτω:

Η σύνοψη της ταινίας έχει ως εξής:

Ο John Wick (Keanu Reeves) ανακαλύπτει ένα μονοπάτι για να νικήσει το High Table. Αλλά πριν κερδίσει την ελευθερία του, ο Wick πρέπει να αντιμετωπίσει έναν νέο εχθρό με ισχυρές συμμαχίες σε όλο τον κόσμο και δυνάμεις που μετατρέπουν παλιούς φίλους σε εχθρούς.

John Wick: Chapter 4 – Αποκαλύφθηκε η διάρκειά του και είναι τεράστια. Περισσότερα γι’ αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Στην ταινία θα δείτε μεταξύ άλλων τους Keanu Reeves, Donnie Yen, Bill Skarsgård, Laurence Fishburne, Hiroyuki Sanada, Shamier Anderson, Lance Reddick, Rina Sawayama, Scott Adkins και Ian McShane.

Όσον αφορά το κινηματογραφικό σύμπαν του John Wick, πρόσφατα μάθαμε ότι τελικά ο Keanu Reeves θα εμφανιστεί ως John Wick στη spinoff ταινία "Ballerina" της Ana De Armas, μαζί με τον Ian McShane ως Winston. Επίσης, εντός του John Wick Cinematic Universe στα σκαριά βρίσκεται η σειρά The Continental που θα προβληθεί μέσα από το Amazon Prime Video.

To John Wick: Chapter 4 βγαίνει στις αίθουσες στις 24 Μαρτίου 2023.