Dead by Daylight: Το δημοφιλές παιχνίδι θα γίνει horror ταινία από την Blumhouse

James Blum και James Wan δίνουν τα χέρια
02 Μαρτίου 2023 22:43
Dead by Daylight: Το δημοφιλές παιχνίδι θα γίνει horror ταινία από την Blumhouse

Το πολύ επιτυχημένο και δημοφιλές παιχνίδι, Dead by Daylight, θα έρθει στη μεγάλη οθόνη από την Blumhouse και την Atomic Monster. Όπως μεταφέρει το Variety, πρόκειται για μία ταινία τρόμου που θα κυκλοφορήσει σε συνεργασία και με την ομάδα ανάπτυξης Behaviour Interactive και θα μεγαλώσει αυτό το ιδιαίτερο σύμπαν.

O executive vice president της Behaviour Interactive, Stephen Mulrooney, δήλωσε τα εξής:

Δε θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι που θα δουλέψουμε με τον Jason Blum και τον James Wan, δύο γίγαντες στις ταινίες τρόμου, για να επεκτείνουμε περαιτέρω το σύμπαν του Dead by Daylight. Το «μότο» μας εδώ στην Behaviour είναι να δημιουργούμε μοναδικές στιγμές. Οι Atomic Monster και Blumhouse είναι οι ιδανικοί συνεργάτες για να φέρουν αυτό το project στη μεγάλη οθόνη.

Ο James Wan της Atomic Monster είπε τα εξής:

Με το Dead by Daylight, η Behaviour Interactive, δημιούργησε ένα “love letter” στον κόσμο του τρόμου, χτίζοντας ένα απίστευτο περιβάλλον γεμάτο ατμόσφαιρα και τρομακτικούς κακούς και αυτό είναι ιδανικό για μία κινηματογραφική μεταφορά. Είμαστε θαυμαστές του παιχνιδιού και παράλληλα ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με την Blumhouse.

Προς το παρόν, οι τρεις εταιρίες ψάχνουν τον σκηνοθέτη και τον κατάλληλο σεναριογράφο της ταινίας, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό ποιοι θα παίξουν σε αυτό το φιλμ. Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι και εμείς ως Unboxholics παίξαμε σε livestream το παιχνίδι, το οποίο μετράει 50 εκατομμύρια παίκτες από το 2016 όταν κυκλοφόρησε.

Ο James Wan έχει σκηνοθετήσει το πολύ επιτυχημένο The Conjuring και το Insidious, ενώ ο Blum ήταν παραγωγός στο Get Out και σε πολλά άλλα projects.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.