The Batman Part II: Επιστρέφει χαρακτήρας-έκπληξη στο sequel με τον Robert Pattinson

Ο σκηνοθέτης Matt Reeves τον επιβεβαίωσε
02 Μαρτίου 2023 19:50
The Batman Part II: Επιστρέφει χαρακτήρας-έκπληξη στο sequel με τον Robert Pattinson

Τον περασμένο Ιανουάριο μάθαμε και επίσημα τον τίτλο του sequel του The Batman καθώς και το ότι θα το δούμε το 2025. 

Σε μια νέα του συνέντευξη ο δημιουργός της νέας τριλογίας -όπως θα είναι τελικά- ταινιών του The Batman, Matt Reeves, αποκάλυψε την επιστροφή ενός χαρακτήρα έκπληξη από την πρώτη ταινία. 

Εκτός από τον Robert Pattinson που θα επιστρέψει ως Bruce Wayne/Batman, ένας ακόμη σύμμαχός του αναμένεται να επιστρέψει στο The Batman Part 2 και αυτός θα είναι ο Alfred Pennyworth του Andy Serkis. 

Την πληροφορία αυτή επιβεβαίωσε ο Reeves μιλώντας στο GQ, όπου δήλωσε επίσης τα εξής για τον Serkis ως Alfred: "Πρόκειται για μια ιδιοφυία. Θυμάμαι όταν υπέγραψα για το The Batman, μια από τις πρώτες αποφάσεις που πήρα, ήταν ότι είπα: "Andy, θέλω να παίξεις τον Alfred και θέλω να το κάνω πραγματικά συγκινητικό. Γιατί θέλω οι άνθρωποι να δουν το πρόσωπό σου - όχι κάποιο avatar - και να καταλάβουν πραγματικά πόσο απίστευτος ηθοποιός είσαι." 

Επίσης, ο Colin Farrel (Penguin) αλλά και ο Barry Keoghan (Joker) ενδέχεται να επιστρέψουν για το The Batman Part II, καθώς και οι δυο τους έχουν εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία τους να συμμετέχουν.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε τίποτα παραπάνω για τη συνέχεια της ιστορίας του Part II, εκτός από το γεγονός ότι η spinoff σειρά "The Penguin" του HBO Max με τον Colin Farrell, θα επηρεάσει τα γεγονότα του sequel και θα μας οδηγήσει σε αυτό. 

Το The Batman - Part II θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 3 Οκτωβρίου του 2025.