Deadpool 3: Ο Hugh Jackman αποκάλυψε μια “Multiverse“ λεπτομέρεια που ίσως να είναι spoiler

Θα δούμε πολλαπλούς Wolverines στο sequel;
02 Μαρτίου 2023 18:07
Deadpool 3: Ο Hugh Jackman αποκάλυψε μια “Multiverse“ λεπτομέρεια που ίσως να είναι spoiler

Μπορεί μια σημαντική και οριακά spoiler λεπτομέρεια να αποκάλυψε ο Hugh Jackman για το Deadpool 3, οπότε καλύτερα να προχωρήσετε με δική σας ευθύνη. 

Ο 54χρονος σταρ θα επιστρέψει ως Wolverine στο Deadpool 3 μαζί με τον Ryan Reynolds στον ομώνυμο ρόλο του, αλλά δε θα είναι ο...μοναδικός ρόλος που θα υποδυθεί όπως όλα δείχνουν. 

Μιλώντας στο γαλλικό μέσο Le Parisien, ο Χιου Τζάκμαν ανέφερε ότι θα παίξει έναν "διπλό ρόλο" ως Wolverine, με τον ίδιο να λέει χαρακτηριστικά: 

Ναι, πράγματι θα είναι κιόλας ένας διπλός ρόλος. Ο Ryan και εγώ είμαστε φίλοι εδώ και 20 χρόνια και έχουμε περάσει πολύ καλά οι δυο μας. Ξεκινάμε τα γυρίσματα αυτό το καλοκαίρι. 

Μάλιστα επιβεβαίωσε ότι τα γυρίσματα του Deadpool 3 θα ξεκινήσουν εντός του καλοκαιριού. Το ζουμί της δήλωσής του ωστόσο είναι η επιβεβαίωση -ίσως άθελά του- ότι θα δούμε δύο variants του Wolverine, λόγω της Multiverse φύσης που θα έχει η ταινία, όντας πλέον κομμάτι του MCU. 

Όσο για το ποιες βερσιόν του Wolverine θα δούμε καλύτερα να το μαντέψετε στα σχόλια, μιας και δεν έχει υπάρξει κάποια σχετική φήμη ή επίσημη πληροφορία. 

 

Δείτε εδώ πόσο...θηρίο έγινε στα 54 του ο Τζάκμαν για χάρη του Γούλβεριν. 

Πρόσφατα μάθαμε για το τρίτο όνομα του cast που είναι η Emma Corrin από τη σειρά The Crown του Netflix. Στο Deadpool 3, που ίσως και να λέγεται τελικά "Wolverine and Deadpool", θα είναι σαν το σκύλο με τη γάτα οι δυο τους, όπως έχει κάνει tease σε πρόσφατες συνεντεύξεις ο Hugh Jackman. Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Charlie Cox δήλωσε πως "υπάρχει χώρος" για εμφάνιση του Daredevil στην ταινία. 

Να θυμίσουμε ότι τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 ανέλαβε ο Shawn Levy των "Free Guy", "The Adam Project" και "Stranger Things", ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Rhett Reese και Paul Wernick από τα Deadpool και Deadpool 2.  

To Deadpool 3 αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου του 2024.