Το Cocaine Bear δάγκωσε δυνατά το Ant-Man and the Wasp: Quantumania στο box office

Πέραν από κάθε προσδοκία οι εισπράξεις της R-rated θεότρελης horror κωμωδίας
26 Φεβρουαρίου 2023 22:16
Το Cocaine Bear δάγκωσε δυνατά το Ant-Man and the Wasp: Quantumania στο box office

Ούτε η Universal Pictures δε περίμενε ένα τόσο επιτυχημένο άνοιγμα για το Cocaine Bear, τη νέα θεότρελη horror κωμωδία τρόμου σε σκηνοθεσία Elizabeth Banks. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία του box office, έκανε ένα εμπορικό ντεμπούτο πέρα από κάθε προσδοκία στις ΗΠΑ με $23 εκατομμύρια εισπράξεις το πρώτο τριήμερο, ενώ συνολικά παγκοσμίως έφτασε τα $28 εκατομμύρια. To budget της ταινίας κυμαίνεται μεταξύ $30-35 εκατομμυρίων, επομένως μπορεί άνετα να ισοφαρίσει το κόστος της και να βγει κερδισμένη.

Η αφηνιασμένη και διψασμένη για αίμα -και κοκαΐνη- αρκούδα φαίνεται πως δάγκωσε αρκετά δυνατά το Ant-Man and the Wasp: Quantumania, αλλά όχι τόσο ώστε να το εκθρονίσει από την 1η θέση του αμερικάνικου box office. Χτυπημένο από το κακό "word-of-mouth" και τις αρνητικές κριτικές, το Ant-Man 3 σημείωσε τεράστια πτώση στην προσέλευσή του στις αίθουσες, της τάξης του 69.7%

Μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε το Ant-Man and the Wasp: Quantumania έκανε εισπράξεις στις ΗΠΑ που κυμάνθηκαν περίπου στα $32.2 εκατομμύρια, με τις συνολικές εισπράξεις παγκοσμίως να ξεπερνούν τα $363 εκατομμύρια. Λέγεται ότι η ταινία που σκηνοθετεί ο Payton Reed, με τους Paul Rudd, Evangeline Lilly, Jonathan Majors, Michelle Pfeiffer, Michael Douglas και Kathryn Newton, κόστισε περίπου $200 εκατομμύρια για να γυριστεί προ κόστους διαφήμισης. 

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη μειωμένη προσέλευση (από βδομάδα σε βδομάδα) που σημείωσε ποτέ ταινία της Marvel Studios, σημειώνοντας έτσι αρνητικό ρεκόρ, μετά το Thor: Love & Thunder.

Τις εντυπώσεις μας για την ταινία, που επιμελήθηκε ο Κυριάκος Στεργιάδης, θα βρείτε πατώντας εδώ

Στο Cocaine Ber παίζουν οι: Πρωταγωνιστούν: Ray Liotta, Alden Ehrenreich (Solo: A Star Wars Story), Keri Russell (The Americans), O’Shea Jackson, Jr. (Straight Outta Compton), Christian Convery-Jennings (Sweet Tooth), Jesse Tyler Ferguson (Modern Family), Brooklynn Prince (The Florida Project), Isiah Whitlock Jr. (BlacKkKlansman), Kristofer Hivju (Game of Thrones), Hannah Hoekstra (2019’s Charlie’s Angels), Aaron Holliday (Sharp Objects), και Margo Martindale (The Americans).

Cocaine Bear: Η αληθινή ιστορία της άτυχης αρκούδας που έφαγε σάκους γεμάτους με κοκαΐνη! Για να μάθετε την ιστορία πατήστε εδώ.