O Tom Holland ακούγεται ότι επιστρέφει ως Spider-Man φέτος - Σε ποια ταινία;

Νέες φήμες ξανά για την επιστροφή του πριν το Spider-Man 4
25 Φεβρουαρίου 2023 09:40
O Tom Holland ακούγεται ότι επιστρέφει ως Spider-Man φέτος - Σε ποια ταινία;

Έχουμε ξανά νέες φήμες σχετικά με την επανεμφάνιση του Tom Holland ως Spider-Man, πριν το αναπόφευκτο Spider-Man 4 και φυσικά θα είναι για λογαριασμό του Spider-Man σύμπαντος της Sony Pictures. 

Ακούγεται έντονα, λοιπόν, για ακόμη μια φορά ότι ο Tom Holland θα επιστρέψει ως Spider-Man στο πολυαναμενόνενο Spider-Man: Across the Spider-Verse

Στο επερχόμενο sequel της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας Sony Pictures Animation, ο Holland θα υποδυθεί ξανά τον Peter Parker της Earth-616 και του MCU, όντας μάλιστα ένας από τους λόγους που καθυστέρησαν την ημερομηνία προβολής της ταινίας από τον προηγούμενο Οκτώβριο, στον ερχόμενο Ιούνιο. 

Οι νέες πληροφορίες έρχονται από το γνωστό insider, Jeff Sneider του The Hot Mic, που αποκαλύπτει ότι θα εμφανιστεί κανονικά στην ταινία, δηλαδή με την live-action μορφή του και όχι σε κάποια animated μορφή, καθώς πιθανότατα ο Miles Morales να επισκεφθεί το σύμπαν του, με το σκηνικό να θυμίσει μια μίξη CGI και αρχικών πλάνων αλά Space Jam. 

"Άκουσα ότι μέρος της καθυστέρησης - επειδή το Across the Spider-Verse καθυστέρησε - αφορούσε την συμμετοχή του Tom Holland σε αυτή την ταινία και ότι μια από τις διαστάσεις στις οποίες θα μπορούσε τελικά να πάει ο Miles (...) είναι μια live-action διάσταση με τον Tom Holland." αναφέρει χαρακτηριστικά. 

Για τη συμμετοχή του Holland στη συνέχεια της animated Spider-Verse ταινίας είχε κλείσει το μάτι και ο Chris Miller, ενός εκ των δημιουργών και παραγωγών του franchise. 

H σύνοψη της ταινίας αναφέρει:

"Ο Miles Morales επιστρέφει στο νέο κεφάλαιο του βραβευμένου με Oscar® Spider-verse saga, Spider-Man: Ακροβατώντας Στο Αραχνο-Σύμπαν. Μετά την επανένωσή του με την Gwen Stacy, ο full time πια Spider-Man της γειτονιάς, εκτοξεύεται στο Αραχνο- Σύμπαν όπου και συναντά μια ομάδα Αραχνανθρώπων που έχουν μια αποστολή: να το προστατεύσουν με κάθε τρόπο. Όταν όμως οι ήρωες συγκρούονται για το πώς θα χειριστούν τη νέα απειλή, ο Miles βρίσκεται αντιμέτωπος με τους υπόλοιπους Αραχνανθρώπους και καλείται να επαναπροσδιορίσει τι σημαίνει να είσαι ήρωας. Έτσι μόνο θα καταφέρει να σώσει αυτούς που αγαπά."

To Spider-Man: Across The Spider-Verse είναι σε σκηνοθεσία των Joaquim Dos Santos, Kemp Powers και Justin K. Thompson, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι: Phil Lord, Chris Miller και Dave Callaham.

Ο Miles Morales του Shameik Moore ξεκινά μια νέα περιπέτεια σε κάθε μήκος του Multiverse στο 'Across the Spider-Verse' μαζί με την Gwen Stacy/Spider-Woman της Hailee Steinfeld και μια νέα ομάδα Αραχνοατόμων, που θα αντιμετωπίσουν έναν πανίσχυρο εχθρό. Αυτός είναι ο "Spot" που τη φωνή του δανείζει ο Jason Schwartzman (Fargo, Sing 2). Η νέα προσθήκη του cast είναι η Issa Rae στο ρόλο της Jessica Drew/ Spider-Woman, ενώ επιστρέφουν από την πρώτη ταινία οι Oscar Isaac ως Miguel O' Hara/Spider-Man 2099 και Jake Johnson ως Peter B. Parker/ Spider-Man. Συμμετέχουν στο cast επίσης οι: Daniel Kaluuya (Spider-Punk), Brian Tyree Henry, Luna Lauren Velez, Greta Lee, Rachel Dratch, Jorma Taccone, Shea Whigham. 

Το Spider-Man: Across the Spider-Verse θα κάνει το ντεμπούτο του στις 2 Ιουνίου 2023, ενώ το Spider-Man: Beyond the Spider-Verse θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Μαρτίου 2024.