The Marvels: Γιατί καθυστέρησε το sequel της Captain Marvel; Νέες πληροφορίες

Πληροφορίες του The Wrap ρίχνουν φως στην υπόθεση
22 Φεβρουαρίου 2023 23:55
The Marvels: Γιατί καθυστέρησε το sequel της Captain Marvel; Νέες πληροφορίες

Τα πλάνα της Marvel Studios άλλαξαν τις τελευταίες μέρες αφού ενώ το Captain Marvel 2 (ή αλλιώς "The Marvels") θα έκανε πρεμιέρα πριν το Guardians of the Galaxy Vol. 3, τελικά θα γίνει αρκετά αργότερα και πιο συγκεκριμένα τον Νοέμβριο του 2023. 

Φως στην καθυστέρηση αυτή έρχεται αν ρίξει το ρεπορτάζ του The Wrap το οποίο αποκαλύπτει τους λόγους πίσω από το project του Phase 5 του MCU. Ανάμεσα στους λόγους που το καθυστέρησαν ήταν οι ανησυχίες της Marvel Studios για την ποιότητά της, καθώς είχαν γίνει αρκετά reshoots στα τέλη του 2022, άλλη μια περίοδο reshoots εντός του Ιανουαρίου έγινε με σκοπό να το κάνει "όσο το δυνατόν καλύτερο γίνεται". 

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη δεύτερη κατά σειρά καθυστέρηση του The Marvels, η οποία γίνεται καθώς η Marvel Studios θέλει να δώσει περισσότερο χρόνο στην post-production διαδικασία της ταινίας, πολύ πιθανότατα για να βελτιώσει τα ειδικά εφέ της

Κάποια μέσα τονίζουν πως αυτή η κίνηση είναι και ένα βήμα της Marvel και της Disney να βελτιώσει τη σχέση της με την βιομηχανία των VFX, την οποία τα τελευταία δύο χρόνια είχε... "τεντώσει" με τις απανωτές κυκλοφορίες του Phase 4. 

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με το project, στο 33ο κεφάλαιο του MCU η Brie Larson θα ενσαρκώσει ξανά την Carol Danvers, δηλαδή την Captain Marvel που έχουμε γνωρίσει από τα "Captain Marvel" (2019) και "Avengers: Endgame" (2019).

Στο πλευρό της θα έχει όμως την Iman Vellani και την Teyonah Parris που θα παίξουν τις Kamala Khan/Ms. Marvel και Monica Rambeau αντίστοιχα, από τις τηλεοπτικές σειρές του MCU "Ms Marvel" και "WandaVision". Στην ταινία θα εμφανιστεί και ο Samuel L.. Jackson, φυσικά στο ρόλο του Nick Fury.

Το The Marvels αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 10 Νοεμβρίου του 2023.