Boston Strangler: Κατά συρροή δολοφόνο και αληθινά γεγονότα έχει η νέα ταινία του Hulu (ΒΙΝΤΕΟ)

Στις οθόνες σας από τον Μάρτιο
22 Φεβρουαρίου 2023 15:36
Boston Strangler: Κατά συρροή δολοφόνο και αληθινά γεγονότα έχει η νέα ταινία του Hulu (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε το trailer από το επερχόμενο φιλμ Boston Strangler, του οποίου την παραγωγή έχει αναλάβει ο Ridley Scott για την 20th Century Studios. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο μέσα από τη «συχνότητα» του Hulu και θα πρωταγωνιστούν οι Keira Knightley και Carrie Coon.

Ο Matt Ruskin (Crown Heights) έχει καθίσει στη σκηνοθετική καρέκλα και έγραψε το σενάριο που είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα ενός serial killer, ενώ θα δείτε να παίζουν και οι David Dastmalchian (The Suicide Squad, Dune), Chris Cooper και Alessandro Nivola.

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας λέει τα εξής:

Η ταινία ακολουθεί τη Loretta McLaughlin (Keira Knightley), μια ρεπόρτερ της εφημερίδας Record-American, η οποία γίνεται η πρώτη δημοσιογράφος που συνδέει τις δολοφονίες του Boston Strangler.

Καθώς ο μυστηριώδης δολοφόνος διεκδικεί όλο και περισσότερα θύματα, η Loretta προσπαθεί να συνεχίσει την έρευνά της στο πλευρό της συναδέλφου της Jean Cole (Carrie Coon), ωστόσο το δίδυμο έχει πολλά εμπόδια από τον σεξισμό εκείνης της εποχής.

Ωστόσο οι McLaughlin και Cole επιδιώκουν να γενναία να λύσουν την υπόθεση θέτοντας τον εαυτό τους σε κίνδυνο θέλοντας έτσι να ανακαλύψουν την αλήθεια.

To Boston Strangler θα κάνει πρεμιέρα στο Hulu στις 17 Μαρτίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.