Τι έγινε στα post-credits του Ant-Man and the Wasp: Quantumania;

Ποιοι είναι όλοι αυτοί οι Kang τέλος πάντων;
20 Φεβρουαρίου 2023 22:32
Τι έγινε στα post-credits του Ant-Man and the Wasp: Quantumania;

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS ΓΙΑ ΤΟ ANT-MAN AND THE WASP: QUANTUMANIA


Λογικά θα βρεθήκατε σε αυτό το άρθρο επειδή είδατε μόλις το Ant-Man 3 ή Ant-Man and the Wasp: Quantumania στην αίθουσα και θα απορείτε για το τι συνέβη στις δύο post-credits σκηνές του. 

Καταρχήν και οι δύο post-credits σκηνές σχετίζονται αποκλειστικά με τον Kang, τους variants του και τις επιπτώσεις του στο ευρύτερο MCU, οι οποίες είναι τεράστιες.

Η πρώτη post-credits σκηνή μας συστήνει σε ένα σωρό variants του Kang, τους οποίους όλους τους υποδύεται φυσικά ο Jonathan Majors. Τρεις όμως είναι οι βασικοί: Immortus, Scarlet Centurion και Rama-Tut. 

Ηγέτης όλων των Kangs και των άπειρων variants του Multiverse είναι ο Immortus, ο οποίος έχει μια αυτοκρατορική εμφάνιση, του οποίου το κοστούμι είναι σχεδόν ίδιο με αυτό στα comics. Θεωρείται πως από όλους τους Kang είναι αυτός που μπορεί να μοχλεύει τους πάντες και τα πάντα για αυτό και θεωρείται αρχηγός τους. 

Αυτό είναι άλλωστε που αποκαλύπτει ότι κάλεσε τους πάντες εννοώντας ότι προκάλεσε μια σύγκλιση του Συμβουλίου των Kangs.

Όσον αφορά τον Kang που μοιάζει με τον Scarlet Centurion από τα comics, γνωρίζουμε ότι πρόκειται για τον πιο ετοιμοπόλεμο variant όλων και αυτόν που διαθέτει την πιο εξελιγμένη και φουτουριστική τεχνολογία. Ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο εάν πρόκειται για τον Centurion ή κάποιον άλλον Prime Kang από το μακρινό μέλλον. 

Ο τελευταίος από τους τρεις στην 1η post-credits σκηνή είναι ο Rama-Tut, ο οποίος έχει εμφάνιση φαραώ και όχι τυχαία. Λέγεται ότι κατέκτησε την αρχαία Αίγυπτο με τη χρήση της υψηλής τεχνολογίας του, ενώ αφήνεται να εννοηθεί ότι ίσως να έχει παλέψει με τους Fantastic Four. Και οι τρεις τους θα παίξουν καθοριστικό ρόλο ως οι κακοί του Avengers: The Kang Dynasty. 

Στη 2η post-credits σκηνή βλέπουμε έναν ακόμη variant του Kang, ονόματι Victor Timely. Πρόκειται για έναν βιομήχανο και εφευρέτη, ο οποίος ιδρύει την πόλη Timely στο Wisconsin το 1901 και την μεταμορφώνει τεχνολογικά ως δήμαρχός της.

Την επιβεβαίωση ότι "αυτός είναι" την λαμβάνουν από τον Loki καθώς πρόκειται και για μια σκηνή που συνδέεται άμεσα με την πολυαναμενόμενη 2η σεζόν του Loki στο Disney Plus. Ίσως στη νέα σεζόν δούμε πως ο Loki (Tom Hiddleston) και ο Agent Mobius (Owen Wilson) θα κυνηγήσουν τον Victor Timely σε διάφορες χρονολογίες και σύμπαντα. 

Λίγα λόγια για το Ant-Man 3

Η επίσημη σύνοψη του Quantumania: Στην ταινία, η οποία εγκαινιάζει επίσημα την 5η φάση του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, οι σούπερ-ήρωες Scott Lang και Hope Van Dyne επιστρέφουν για να συνεχίσουν τις περιπέτειές τους ως Ant-Man και Wasp. Μαζί με τους γονείς της Hope, τον Hank Pym και την Janet Van Dyne, η οικογένεια βρίσκεται να εξερευνά το Quantum Realm, να αλληλεπιδρά με παράξενα νέα πλάσματα και να ξεκινά μια περιπέτεια που θα τους ωθήσει πέρα από τα όρια που νόμιζαν ότι ήταν πιθανά."

Στο cast συμμετέχουν οι: Paul Rudd ως Scott Lang, Michael Douglas ως Hank Pym, Michelle Pfeiffer ως Janet Van Dyne και την Evangeline Lilly ως Wasp/Hope Van Dyne, Kathryn Newton ως Cassie Lang, Bill Murray, Corey Stoll ως MODOK και ο Jonathan Majors ως Kang. Ο Peyton Reed επιστρέφει και πάλι στη σκηνοθεσία, μετά την πρώτη ταινία της "Ant-Man" τριλογίας.

Τις εντυπώσεις μας για την ταινία, που επιμελήθηκε ο Κυριάκος Στεργιάδης, θα βρείτε πατώντας εδώ

Το Ant-Man and the Wasp: Quantumania παίζει ήδη στις ελληνικές αίθουσες.