ΑΙ μετέτρεψε τους Avengers σε κωμική σειρά των 80s - Δείτε τα βίντεο

Το αποτέλεσμα είναι τέρμα παράξενο και ίσως σε ένα παράλληλο σύμπαν να υπήρχε
20 Φεβρουαρίου 2023 19:08
ΑΙ μετέτρεψε τους Avengers σε κωμική σειρά των 80s - Δείτε τα βίντεο

Τον τελευταίο καιρό η τεχνητή νοημοσύνη έχει βοηθήσει στο να ζωντανέψει μερικά τραβηγμένα αλλά και ευφάνταστα σενάρια ταινιών και σειρών. 

Από τα νεότερα και πιο εντυπωσιακά projects που έχουν γίνει χάρη στο Midjourney, τη πιο γνωστή ΑΙ επεξεργασίας εικόνας, είναι αυτό που οι Avengers μετατρέπονται σε... sitcom σειρά από τα '80s -πάντοτε φυσικά με την ανθρώπινη εντολή και οδηγίες. 

Το αποτέλεσμα είναι άκρως παράξενο αλλά και επιτυχημένο ταυτόχρονα θα λέγαμε αφού μετατρέπει τους λατρεμένους ήρωες του MCU σε πιο εξανθρωπισμένες βερσιόν. Αν σας θυμίζουν σαν να βγήκαν από σκηνή του "Ρετιρέ" και των "Απαράδεκτων" τότε πέφτε μέσα. 

Το μοντέλο του Midjourney μετέτρεψε τον Thanos σαν οικογενειάρχη, τον Iron Man σαν κλασικό nerd από το IT τμήμα της εταιρίας, τον Captain America σαν αρχηγό ομάδας αμερικάνικου ποδοσφαίρου, τον Thor και αυτόν οικογενειάρχη με μαλλί-χαίτη. 

Ο Hulk μοιάζει σαν το θυμωμένο ένοικο της πολυκατοικίας, την Black Widow σαν νοικοκυρά και άλλα τέτοια σκηνικά που θα επικρατούσαν ως χαρακτήρες σε μια κωμική σειρά εκείνης της εποχής. 

Δείτε τα βίντεο παρακάτω: