Μάθαμε πώς τα πήγε το Ant-Man and the Wasp: Quantumania στο box office

Για το πρώτο του Σαββατοκύριακο
20 Φεβρουαρίου 2023 17:50
Μάθαμε πώς τα πήγε το Ant-Man and the Wasp: Quantumania στο box office

Το Ant-Man and the Wasp: Quantumania παίζει στους κινηματογράφους παγκοσμίως από την περασμένη Πέμπτη και τώρα έχουμε τα πρώτα του νούμερα. Όπως έγινε γνωστό από το Collider, το φιλμ της Marvel κατάφερε μέσα στο Σαββατοκύριακο να συγκεντρώσει 118 εκατομμύρια δολάρια στην Αμερική.

Πρόκειται για μεγαλύτερο ντεμπούτο σε σχέση με τις προηγούμενες δύο Ant-Man ταινίες. Σε παγκόσμιο επίπεδο τώρα, το φιλμ έφτασε τα 225 εκατομμύρια δολάρια, ένα νούμερο αρκετά μικρότερο από τα 255 εκ. που έλεγαν ότι μπορεί να φτάσει στο πρώτο του «Σ/Κ».

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ ότι το πρώτο φιλμ της σειράς είχε εισπράξεις 519 εκατομμύρια δολάρια, ενώ το Ant-Man and the Wasp ολοκλήρωσε στο box office με 622 εκ. Η πρώτη είχε φτάσει τα 57 εκ. το πρώτο της Σαββατοκύριακο, ενώ η 2η ταινία 76 εκ.

Η επίσημη σύνοψη του Quantumania:

Στην ταινία, η οποία εγκαινιάζει επίσημα την 5η φάση του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, οι σούπερ-ήρωες Scott Lang και Hope Van Dyne επιστρέφουν για να συνεχίσουν τις περιπέτειές τους ως Ant-Man και Wasp. Μαζί με τους γονείς της Hope, τον Hank Pym και την Janet Van Dyne, η οικογένεια βρίσκεται να εξερευνά το Quantum Realm, να αλληλεπιδρά με παράξενα νέα πλάσματα και να ξεκινά μια περιπέτεια που θα τους ωθήσει πέρα από τα όρια που νόμιζαν ότι ήταν πιθανά."

Στο cast συμμετέχουν οι: Paul Rudd ως Scott Lang, Michael Douglas ως Hank Pym, Michelle Pfeiffer ως Janet Van Dyne και την Evangeline Lilly ως Wasp/Hope Van Dyne, Kathryn Newton ως Cassie Lang, Bill Murray, Corey Stoll ως MODOK και ο Jonathan Majors ως Kang. Ο Peyton Reed επιστρέφει και πάλι στη σκηνοθεσία, μετά την πρώτη ταινία της "Ant-Man" τριλογίας.

Πατώντας εδώ θα διαβάσετε την άποψή μας για τη νέα ταινία της Marvel.

Το Ant-Man and the Wasp: Quantumania παίζει ήδη στις ελληνικές αίθουσες.