The Marvels: Καθυστερεί ξανά η συνέχεια του Captain Marvel (ΕΙΚΟΝΑ)

Έχουμε ωστόσο το πρώτο πόστερ
20 Φεβρουαρίου 2023 11:57
The Marvels: Καθυστερεί ξανά η συνέχεια του Captain Marvel (ΕΙΚΟΝΑ)

Παρόλο που τα αρχικά πλάνα της Marvel ήθελαν το The Marvels να κάνει ντεμπούτο πριν το Ant-Man and the Wasp: Quantumania, τελικά οι δύο ταινίες άλλαξαν θέσεις στο πρόγραμμα τον Απρίλιο του 2022, με τη δεύτερη ταινία της Captain Marvel να καθυστερεί για τον Ιούλιο του 2023. Τώρα, το project έλαβε άλλη μια αξιοσημείωτη καθυστέρηση τεσσάρων μηνών.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το The Marvels αναμένεται πλέον κα κάνει το ντεμπούτο του στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 10 Νοεμβρίου του 2023, δηλαδή εννέα ολόκληρους μήνες μετά από την αρχική ημερομηνία που είχε ανακοινωθεί. Για να συνοδεύσει την ανακοίνωση, η Marvel έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας και ένα ολοκαίνουργιο poster για την ταινία. Αυτό γράφει χαρακτηριστικά «Higher. Further. Faster. Together.» και εστιάζει στις τρεις πρωταγωνίστριες της ταινίας.

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με το project, στο 33ο κεφάλαιο του MCU η Brie Larson θα ενσαρκώσει ξανά την Carol Danvers, δηλαδή την Captain Marvel που έχουμε γνωρίσει από τα Captain Marvel" (2019) και "Avengers: Endgame" (2019). Στο πλευρό της θα έχει όμως και την Iman Vellani και την Teyonah Parris που θα παίξουν τις Kamala Khan/Ms. Marvel και Monica Rambeau αντίστοιχα, από τις τηλεοπτικές σειρές του MCU "Ms Marvel" και "WandaVision". Στην ταινία θα εμφανιστεί και ο Samuel L Jackson, φυσικά στο ρόλο του Nick Fury.

Ακολουθεί το νέο poster.