Στα σκαριά η νέα ταινία του Hellboy

Λένε πως θα ονομάζεται Hellboy: The Crooked Man
18 Φεβρουαρίου 2023 15:23
Στα σκαριά η νέα ταινία του Hellboy

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μια είδηση που αναφέρει ότι η Millennium Media έχει στα σκαριά μία ολοκαίνουργια live-action ταινία του Hellboy. Όπως μεταφέρει το Discussing Film, το σενάριο για το φιλμ είναι ήδη έτοιμο, ενώ η εταιρία παραγωγής έχει βρει ήδη τον σκηνοθέτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη σκηνοθετική καρέκλα θα καθίσει ο Brian Taylor, ο οποίος έχει εργαστεί παλιότερα στο Ghost Rider: Spirit of Vengeance, ενώ ακούγεται επίσης ότι το νέο φιλμ του franchise θα ονομάζεται Hellboy: The Crooked Man. Έτσι, φαίνεται ότι θα βασίζεται στο ομότιτλο κόμικ που κυκλοφόρησε το 2008.

Επιπροσθέτως, το Discussing Film αναφέρει ότι τα γυρίσματα της ταινίας ίσως ξεκινήσουν τον Απρίλιο στην Βουλγαρία, χωρίς ωστόσο να γίνεται γνωστό ποιος ηθοποιός θα υποδυθεί το γνωστό χαρακτήρα.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι τελευταία φορά είδαμε το Hellboy στους κινηματογράφους με πρωταγωνιστή τον David Harbour του Stranger Things. Ωστόσο, η ταινία είχε «καεί» στο box office σημειώνοντας μια πολύ μέτρια πορεία.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι δύο Hellboy ταινίες του Guillermo Del Toro με πρωταγωνιστή τον Ron Perlman αγαπήθηκαν από το κοινό και τα πήγαν πολύ καλύτερα στις κριτικές από την ταινία του 2019.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το Hellboy: The Crooked Man παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: