The Flash: Ακούγεται ότι ο Ezra Miller θα αντικατασταθεί από τον Grant Gustin

Νέες φήμες γύρω από τη νέα ταινία της DC και το μέλλον του DC Universe
18 Φεβρουαρίου 2023 13:13
The Flash: Ακούγεται ότι ο Ezra Miller θα αντικατασταθεί από τον Grant Gustin

Νέες φήμες έρχονται στο φως γαι την πολυαναμενόμενη ταινία The Flash η οποία πρόκειται να επανεκκινήσει το DC Universe και μια γεύση του είδαμε στο πρόσφατο trailer. 

Αυτές οι νέες φήμες βάζουν φωτιά στο θέμα της πιθανής διαδοχής του Ezra Miller ως Flash στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC, καθώς αναφέρουν ότι θα εμφανιστεί ο Grant Gustin από τη σειρά The Flash του CW και του Arrowverse σύμπαντος. 

Ο Gustin είναι ένας καθολικά λατρεμένος Flash για την ερμηνεία του, παρά τις όποιες αδυναμίες φέρει η τηλεοπτική σειρά, και φέτος αναμένεται να...τρέξει για τελευταία φορά ως Scarlet Speedster στο πλαίσιο της 9ης και τελευταίας σεζόν του The Flash

Την αποκάλυψη έκανε ο γνωστός insider και YouTuber, John Campea, που στο παρελθόν έχει αποκαλύψει την συμμετοχή των Tobey Maguire και Andrew Garfield στο Spider-Man: No Way Home. Σε ένα πρόσφατο βίντεο του τόνισε ότι την εν λόγω πληροφορία "δεν την πιστεύει εντελώς" ούτε ο ίδιος του, αλλά θέλησε να τη μοιραστεί για χάρη της κουβέντας που θα προκύψει. 

"Θα μπορούσαμε να δούμε στο φινάλε της ταινίας The Flash, έναν άλλον ηθοποιό στο ρόλο του Barry Allen;" διερωτάται ο Campea και συνεχίζει: Ποτέ δεν το σκέφτηκα, αλλά θα σας πω κάτι και αυτό είναι κάτι που, για την ιστορία, δεν το πιστεύω, εντάξει; Αλλά θα σας ενημερώσω γι' αυτό, απλά και μόνο επειδή είναι ενδιαφέρον για να συζητηθεί αυτό. Μου το είπε ένα πουλάκι και είμαι σίγουρος ότι αυτό το πουλάκι το λέει και σε κάποιους άλλους ανθρώπους, οπότε πιθανότατα θα το δείτε να εμφανίζεται την επόμενη μέρα ή τις επόμενες δύο και σε κάποια άλλα μέρη, ότι, εν συντομία, ο Grant Gustin, ο οποίος υποδύεται τον Flash στην τηλεοπτική σειρά The Flash, θα είναι ο νέος Flash του σύμπαντος της DC".

Είναι λοιπόν ανοιχτό το ενδεχόμενο στο τέλος του The Flash να αλλάξει ο ρόλος και να τον αναλάβει ο Barry Allen του Grant Gustin, όντας ο νέος Flash του DC Universe δια χειρός James Gunn/ Peter Safran. 

Λίγα λόγια για την ταινία The Flash: 

Το σενάριο της ταινίας θέλει τον Barry παγιδευμένο σε ένα άλλο σύμπαν, σε μια προσπάθεια να σώσει τη μητέρα του. Μόνο που σε αυτό ο General Zod επιστρέφει και απειλεί με αφανισμό την Γη, η οποία δεν έχει άλλους σούπερ ήρωες για να τη σώσουν. Εκτός από έναν συνταξιοδοτημένο Bruce Wayne/ Batman και έναν φυλακισμένο Κρυπτονιανό. Και όχι δεν είναι κάποιος άλλος Superman αλλά η Supergirl της Sasha Calle.

Στο The Flash σε σκηνοθεσία Andy Muschietti πρωταγωνιστούν επίσης οι: Michael Keaton ως Bruce Wayne, Ben Affleck ως Bruce Wayne Sasha Calle ως Supergirl, Michael Shannon ως General Zod, Kiersey Clemons ως Iris West, Maribel Verdú ως Nora Allen, και ο Ron Livingston.

Το The Flash θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 16 Ιουνίου 2023.