Star Wars: O Liam Neeson έξω από τα δόντια λέει ότι το franchise έχασε τη μαγεία του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Qui-Gon Jinn πιστεύει ότι έχει εξασθενίσει η “Δύναμη“ στο franchise
18 Φεβρουαρίου 2023 11:15
Star Wars: O Liam Neeson έξω από τα δόντια λέει ότι το franchise έχασε τη μαγεία του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Liam Neeson μπορεί να επέστρεψε για μια σύντομη cameo εμφάνιση ως Qui-Gon Jinn στο φινάλε της σειράς Obi-Wan Kenobi, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εκφράζει με ειλικρίνεια την άποψή του για οτιδήποτε αφορά το Star Wars

Ο 70χρονος πλέον ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή Watch What Happens Live και μίλησε έξω από τα δόντια για το τι πιστεύει ότι έχει συμβεί με το σύμπαν του Star Wars. Αποκάλυψε ότι τα νέα τηλεοπτικά spinoffs του Disney Plus έχουν βαλτώσει το franchise, ενώ ρωτήθηκε εάν θα ήθελε να αποκτήσει τη δική του spinoff Star Wars σειρά. 

Χαρακτηριστικά είπε: "Όχι δε θέλω. Υπάρχουν πολλά spinoffs του Star Wars. Για μένα το αποδυναμώνουν και έχουν αφαιρέσει το μυστήριο και τη μαγεία του με έναν περίεργο τρόπο.

Αν και αναγνώρισε το γεγονός ότι ήταν "ωραία που έκαναν μια μικρή εμφάνιση μαζί με τον Ewan McGregor" στη σειρά Obi-Wan Kenobi του Disney Plus. Ήταν η πρώτη φορά μετά από 23 χρόνια που τους είδαμε μαζί στην οθόνη μετά το Star Wars: Episode I - The Phantom Menace

Όσο για το ενδεχόμενο εάν θα επέστρεφε; Ο Neeson είπε πως είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει ως Qui-Gon αλλά όχι για μια τηλεοπτική σειρά. "Νομίζω πως ναι...εάν ήταν για μια ταινία. Είμαι σνομπ όσον αφορά την τηλεόραση το παραδέχομαι. Απλώς μου αρέσει η μεγάλη οθόνη." είπε χαρακτηριστικά. 

Το ενδεχόμενο βέβαια μιας συνέχειας του Obi-Wan Kenobi είναι ορατό καθώς έχουν γίνει δημόσια δηλώσεις από τα στελέχη πως θα έκαναν μια 2η σεζόν από την οποία ο Qui-Gonn δε θα μπορούσε να λείπει, δεδομένου του πώς το φινάλε της 1ης σεζόν στρώνει το δρόμο για τη συνέχεια.