Wolverine: Η επιστροφή του στο Deadpool 3 θα είναι χωρίς όρια και “R-rated“

Όλα όσα είπε ο Kevin Feige της Marvel για τη μεγάλη επιστροφή του Hugh Jackman
15 Φεβρουαρίου 2023 23:57
Wolverine: Η επιστροφή του στο Deadpool 3 θα είναι χωρίς όρια και “R-rated“

Η συνέντευξη του Kevin Feige στο Entertainment Weekly είχε πολλές αποκαλυπτικές πτυχές για το Phase 5 και 6 του MCU. Ανάμεσα σε όλα όσα μίλησε, ο πρόεδρος της Marvel Studios θέλησε να μοιραστεί τον ενθουσιασμό του για τη μεγάλη επιστροφή του Hugh Jackman στο ρόλο του Wolverine για χάρη του Deadpool 3

Αυτή θα είναι η πρώτη ταινία του Deadpool αλλά και του Wolverine εντός του MCU άλλωστε και ο Feige θέλησε να διατυπώσει για πολλοστή φορά την "R-rated" φύση της ταινίας. Για όσους δε γνωρίζουν, R-rated είναι όταν μια ταινία λαμβάνει την ηλικιακή ταξινόμηση "ακατάλληλη για ανηλίκους" στις αίθουσες ή το αντίστοιχο "κατάλληλο άνω των 18 ετών" στο σύστημα ηλικιακής αξιολόγησης της ελληνικής τηλεόρασης. 

Είναι απίθανο. Και θα έχουμε την επιστροφή του Hugh Jackman για την πρώτη μας ταινία Deadpool εντός του MCU. Αυτή είναι και η πρώτη R-rated ταινία μας. Το ότι θα επιστρέψει ο Hugh είναι κάτι το απίστευτο. 

Με αυτόν τον τρόπο ο Feige διαλαλεί ξανά πως η επιστροφή του Wolverine θα είναι ακριβώς όπως τον θυμόμασταν, δηλαδή άγριο, βάναυσο, με καυστικό χιούμορ και γενικώς χωρίς λουριά. Σε αυτό φυσικά θα βοηθήσει και η κωμική φύση του ρόλου του Ryan Reynolds ως Deadpool, αφού λέγεται ότι θα είναι μια τύπου "buddy cop" ταινία. 

Δείτε εδώ πόσο...θηρίο έγινε στα 54 του ο Τζάκμαν για χάρη του Γούλβεριν. 

Πρόσφατα μάθαμε για το τρίτο όνομα του cast που είναι η Emma Corrin από τη σειρά The Crown του Netflix. Στο Deadpool 3, που ίσως και να λέγεται τελικά "Wolverine and Deadpool", θα είναι σαν το σκύλο με τη γάτα οι δυο τους, όπως έχει κάνει tease σε πρόσφατες συνεντεύξεις ο Hugh Jackman. Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Charlie Cox δήλωσε πως "υπάρχει χώρος" για εμφάνιση του Daredevil στην ταινία. 

Να θυμίσουμε ότι τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 ανέλαβε ο Shawn Levy των "Free Guy", "The Adam Project" και "Stranger Things", ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Rhett Reese και Paul Wernick από τα Deadpool και Deadpool 2.  

To Deadpool 3 αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου του 2024.