Joker 2: Η πρώτη εικόνα με την Lady Gaga κυκλοφόρησε και είναι μάλλον η Harley Quinn (ΦΩΤΟ)

Ο Todd Phillips ανέβασε τη φωτογραφία για να γιορτάσει τον Άγιο Βαλεντίνο
15 Φεβρουαρίου 2023 08:44
Joker 2: Η πρώτη εικόνα με την Lady Gaga κυκλοφόρησε και είναι μάλλον η Harley Quinn (ΦΩΤΟ)

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι η Lady Gaga θα παίξει πλάι στον Joaquin Phoenix στο Joker: Folie à Deux. Πρόκειται για τη συνέχεια του επιτυχημένου φιλμ του 2019, το οποίο θα έρθει και πάλι από τον Todd Phillips. Παρόλο που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα ο ρόλος της Gaga, όλοι λένε πως θα υποδυθεί την Harley Quinn και πλέον έχουμε την πρώτη εικόνα από εκείνη.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημιουργός του Folie à Deux, Todd Phillips ανέβασε μία φωτογραφία με την Lady Gaga και τον Phoenix στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, η οποία μας δίνει την πρώτη ματιά από την χαρακτήρα της τραγουδίστριας.

Η εικόνα από μόνη της «μαρτυράει» ότι όντως η Gaga θα είναι η Quinn και αυτό φαίνεται από το βλέμμα της και το πως κοιτάζει τον Joker. Ωστόσο, «λάδι στη φωτιά» έρχεται και βάζει και ο Todd Phillips, καθώς στη λεζάντα της φωτογραφίας γράφει: «Χαρούμενο Άγιο Βαλεντίνο».

Δείτε την εικόνα παρακάτω:

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα, το Joker 2 θα λαμβάνει χώρα στο Arkham Asylum και θα έχει για πρωταγωνιστές τον Joaquin Phoenix ως Arthur Fleck/Joker και την Lady Gaga μάλλον ως Harley Quinn. Φυσικά, η τοποθεσία δεν είναι τυχαία, αφού και στα κόμικς ο Joker γνωρίζεται με την Harley Quinn στο Arkham Asylum, όταν αυτή αναλαμβάνει να τον βοηθήσει ως ψυχίατρος, αλλά τελικά τον ερωτεύεται.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ταινία ενδεχομένως θα είναι αρκετά διαφορετική από την πρώτη, η οποία χαρακτηριζόταν από έναν σκοτεινό και ρεαλιστικό τόνο. Ο λόγος; Το Joker 2 θα είναι κατά βάση μιούζικαλ.

Αν πάνε όλα καλά με το πρόγραμμα, το Joker: Folie à Deux θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 4 Οκτωβρίου 2024.