Deadpool 3: Ναι, βρέθηκε το πρώτο όνομα πλάι στους Reynolds και Jackman

Και πρόκειται για την villain της ταινίας
14 Φεβρουαρίου 2023 23:57
Deadpool 3: Ναι, βρέθηκε το πρώτο όνομα πλάι στους Reynolds και Jackman

Ανακοινώθηκε το πρώτο όνομα που θα πλαισιώσει τους Ryan Reynolds και Hugh Jackman στο Deadpool 3, που θα είναι η πρώτη ταινία του Merc With a Mouth αλλά και του Wolverine εντός του MCU.

To τρίτο επίσημο όνομα που προστίθεται στο cast είναι ένα εντελώς νέο πρόσωπο, καθώς πρόκειται για την 27χρονη Emma Corrin, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά The Crown του Netflix, υποδυόμενη την νεαρή Πριγκίπισσα Νταϊάνα. 

Ο Reynolds την καλωσόρισε στην "οικογένεια του Deadpool" με ένα χαρακτηριστικό post στο Twitter: 

Το Deadline ωστόσο, αποκάλυψε ότι η Corrin θα παίξει την villain του Deadpool 3, αν και προς το παρόν δεν έγινε γνωστό ποιον ρόλο θα αναλάβει ακριβώς. Υπήρξαν μερικοί χίθυροι ότι θα ενσαρκώσει την "Danger" αλλά αυτές οι πληροφορίες διαψεύστηκαν λίγο αργότερα.

Η ίδια της ανακοίνωσε τα νέα αναρτώντας και αυτή μερικά χιουμοριστικά Stories. 

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στα Stories της η Emma Corrin: 

Δείτε εδώ πόσο...θηρίο έγινε στα 54 του ο Τζάκμαν για χάρη του Γούλβεριν. 

Στο Deadpool 3, που ίσως και να λέγεται τελικά "Wolverine and Deadpool", θα είναι σαν το σκύλο με τη γάτα οι δυό τους, όπως έχει κάνει tease σε πρόσφατες συνεντεύξεις ο Hugh Jackman. Σε πρόσφατη εμφάνισή του ο Charlie Cox δήλωσε πως "υπάρχει χώρος" για εμφάνιση του Daredevil στην ταινία.  

Να θυμίσουμε ότι τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 ανέλαβε ο Shawn Levy των Free Guy, The Adam Project και Stranger Things, ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Rhett Reese και Paul Wernick από τα Deadpool και Deadpool 2.  

To Deadpool 3 αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου του 2024.