Indiana Jones 5: Δείτε νέα πλάνα με τον “νεαρό“ σωσία του Harrison Ford (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσα από το νέο trailer του Super Bowl 2023
13 Φεβρουαρίου 2023 14:07
Indiana Jones 5: Δείτε νέα πλάνα με τον “νεαρό“ σωσία του Harrison Ford (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανάμεσα στην πλειάδα των trailers που είχαν ακουστεί ότι θα εμφανιστούν εν μέσω του Super Bowl ήταν και αυτό του Indiana Jones 5

Το νέο trailer του Indiana Jones and the Dial of Destiny -αν και είναι σύντομο όσο ένα σποτ 30 δευτερολέπτων- περιλαμβάνει αρκετά νέα πλάνα από την τελευταία περιπέτεια του Harrison Ford στο ρόλο του Indiana Jones,. εκεί όπου θα παλέψει ενάντια στον κακό Voller που υποδύεται ο οσκαρικός Mads Mikkelsen. 

Θα δείτε επίσης μερικές νέες ματιές από τον de-aged και νεαρό "σωσία" του Harrison Ford, που έγινε χάρη στην εξελιγμένη deepfake τεχνολογία της Lucasfilm, την οποία ο 80χρονος σταρ έχει εκθειάσει σε πρόσφατη συνέντευξή του. "Έχουν αυτό το πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης που μπορεί να ελέγξει κάθε ίχνος ταινίας που ανήκει στη Lucasfilm. Επειδή έκανα ένα σωρό ταινίες γι' αυτούς, έχουν όλο αυτό το υλικό, συμπεριλαμβανομένου και φιλμ που δεν κυκλοφόρησε. Οπότε μπορούν να το εξάγουν από εκεί που έρχεται το φως, από την έκφραση. Είναι φανταστικό" είπε χαρακτηριστικά. 

Δείτε το Super Bowl trailer του Indiana Jones 5: 

Επίσης, το Indiana Jones and the Dial of Destiny κόστισε κοντά στα $295 εκατομμύρια δολάρια ($294.7 για την ακρίβεια), κάτι που το καθιστά ως την 8η ακριβότερη ταινία όλων των εποχών

Λίγα λόγια για το Indiana Jones 5

Όσον αφορά την πλοκή, ο Indy θα αντιμετωπίσει ξανά τους Ναζί σε μια μεταπολεμική περίοδο και συγκεκριμένα το 1969, εκεί όπου η διαστημική κούρσα βρίσκεται στο ζενίθ της.

Εκτός του πρωταγωνιστή Harrison Ford θα δούμε στο cast και τους Mads Mikkelsen (Rogue One: A Star Wars Story), Thomas Kretschmann (King Kong), Boyd Holbrook (Logan), Shaunette Renée Wilson (Black Panther), Toby Jones (Captain America: The First Avenger) και Antonio Banderas (The Mask of Zorro).

Αξίζει να αναφερθεί πως είναι το πρώτο φιλμ του franchise, ύστερα από 14 ολόκληρα χρόνια απουσίας, μιας και τελευταία φορά το είδαμε στους κινηματογράφους το 2008 με το Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull.

Το Indiana Jones 5 είναι σε σκηνοθεσία James Mangold (Walk the Line, Logan), αντικαθιστώντας τον Στίβεν Σπίλμπεργκ που για πρώτη φορά θα εκτελεί μόνο χρέη παραγωγού στο franchise. Επίσης, για τελευταία φορά στο franchise, ο θρυλικός John Williams θα επιστρέψει για να συνθέσει το soundtrack. 

Το Indiana Jones and the Dial of Destiny θα βγει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 29 Ιουνίου 2023.