Guardians of the Galaxy Vol.3: Νέο trailer για την τελευταία χαοτική παράστασή τους

Επιστρέφουν τον Μάιο οι Guardians για μια τελευταία περιπέτεια
13 Φεβρουαρίου 2023 09:09
Guardians of the Galaxy Vol.3: Νέο trailer για την τελευταία χαοτική παράστασή τους

Στο πλαίσιο του Super Bowl, η Disney και Marvel Studios κυκλοφόρησε το νεότερο trailer του πολυαναμενόμενου Guardians of the Galaxy Vol. 3, που αναμένεται να είναι η τελευταία περιπέτεια των Guardians όπως τους μάθαμε. 

Και αναμφίβολα το νέο trailer δεν χαρίζει όσον αφορά την τρέλα, το χάος και το γέλιο που θα βγάλουν στην τελευταία τους παράσταση, υπό τους ήχους του κομματιού 'Since You've Been Gone' των Rainbow

Ο μεγάλος εχθρός τους φαίνεται πως θα είναι ο High Evolutionary αλλά και ο Adam Warlock. Αν και μεταξύ τους οι Guardians θα έχουν μερικά προβλήματα να λύσουν, όπως την προέλευση του Rocket Racoon και τη σχέση του Star Lord με τη "νέα" Gamora. 

Δείτε το νέο Super Bowl trailer του Guardians of the Galaxy 3: 

Ο Dave Bautista μιλώντας πρόσφατα για το γεγονός πως θα παίξει για τελευταία φορά τον Drax, είπε τα εξής: 

Είμαι τόσο μα τόσο ευγνώμον για το ρόλο του Drax. Τον αγαπάω, αλλά υπάρχει και μια ανακούφιση πως πλέον τελείωσε. Δεν ήταν πάντοτε ευχάριστα τα πράγματα. Ήταν δύσκολο ο ρόλος. Η διαδικασία του μακιγιάζ με εξουθένωνε και δεν ξέρω εάν θα θέλω ο Drax να είναι η κληρονομιά μου. Πρόκειται για μια χαζή ερμηνεία και θέλω να κάνω πιο δραματικούς ρόλους. 

Το cast περιλαμβάνει τους: Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Bradley Cooper, Vin Diesel και Sean Gunn, προστέθηκαν οι Will Poulter (Adam Warlock) ο Chukwudi Iwuji από το cast του "Peacemaker" στο ρόλο του High Evolutionary, αλλά και η Jennifer Holland.

Το Marvel Studios’ Guardians of the Galaxy Volume 3 θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 5 Μαΐου του 2023