Deadpool 3: Στα 54 του ο Hugh Jackman γίνεται ξανά...θηρίο για χάρη του Wolverine (ΦΩΤΟ)

Δείτε τη νέα φωτογραφία που ανέβασε σε σχέση με πριν ένα χρόνο
11 Φεβρουαρίου 2023 09:54
Deadpool 3: Στα 54 του ο Hugh Jackman γίνεται ξανά...θηρίο για χάρη του Wolverine (ΦΩΤΟ)

Ο Hugh Jackman φαίνεται πανέτοιμος για την επιστροφή του ως Wolverine στο Deadpool 3, καθώς στη νέα φωτογραφία που ανήρτησε εντυπωσίασε με τη φυσική του κατάσταση. 

Ο 54χρονος σταρ ανέβασε μια νέα φωτογραφία στο προφίλ του στο Instagram θέλοντας να δείξει την πρόοδο που έκανε στη φυσική του κατάσταση, μαζί με την personal trainer του. 

Όπως θα δείτε όχι μόνο τουμπάνιασε αλλά έγινε ξανά...θηρίο για χάρη του Wolverine, καθώς είναι ένας σωματικά απαιτητικός ρόλος. Δεν έχασε ούτε και εδώ την ευκαιρία να πειράξει τον κατά 8 χρόνια μικρότερό του Ryan Reynolds γράφοντας: Είναι μόλις 46 χρονών. Και εγώ είμαι μεγαλύτερος. Αλλά δεν είναι θέμα ανταγωνισμού. 

Δείτε τη φωτογραφία: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman)

Συγκριτικά δείτε πόσο λιγότερο όγκο είχε πριν μερικούς μήνες:

Και πριν από ένα χρόνο: 

Όλη αυτή την προσπάθεια την καταβάλλει σε υψηλούς ρυθμούς το τελευταίο 6μηνο, ούτως ώστε να είναι έτοιμος για τα γυρίσματα που ακούγεται ότι ξεκινούν μέσα στην άνοιξη. Στο Deadpool 3, που ίσως και να λέγεται τελικά "Wolverine and Deadpool", θα είναι σαν το σκύλο με τη γάτα οι δυό τους, όπως έχει κάνει tease σε πρόσφατες συνεντεύξεις ο Hugh Jackman. 

Να θυμίσουμε ότι τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 ανέλαβε ο Shawn Levy των Free Guy, The Adam Project και Stranger Things, ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Rhett Reese και Paul Wernick από τα Deadpool και Deadpool 2.  

To Deadpool 3 αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου του 2024.