The Flash: Κάτι κοιτάζει ο Ezra Miller στην επίσημη αφίσα της ταινίας

Μερικές ώρες πριν κυκλοφορήσει το νέο trailer εν μέσω Super Bowl
10 Φεβρουαρίου 2023 20:49
The Flash: Κάτι κοιτάζει ο Ezra Miller στην επίσημη αφίσα της ταινίας

Σε λίγες ώρες αναμένεται να κάνει ντεμπούτο το νέο trailer της ταινίας The Flash και η Warner Bros. είπε να δώσει στη δημοσιότητα ένα «δωράκι» για τους fans που περιμένουν με ανυπομονησία. Πιο συγκεκριμένα κυκλοφόρησε την επίσημη αφίσα ελέω του Super Bowl, στην οποία βλέπουμε για άλλη μια φορά τον Ezra Miller και την εμβληματική στολή του.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι το trailer θα γίνει διαθέσιμο αυτή την Κυριακή (με ώρα Αμερικής) κατά τη διάρκεια του Super Bowl. Στην εν λόγω αφίσα βλέπουμε από μακριά τον Barry Allen, ο οποίος στέκεται σε ένα σκοτεινό κτήριο -που μοιάζει κάπως με το Batcave του Batman και κοιτάζει "κάτι".

Δείτε την αφίσα παρακάτω:

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, σε αυτό το φιλμ θα δείτε τον Michael Keaton ως Batman, ενώ ακούγεται ότι θα υπάρξει και το Σκοτεινός Ιππότης του Ben Affleck. Αν και το τελευταίο δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Το "The Flash" αναμένεται να επαναφέρει το timeline των DC ταινιών της Warner Bros. και να δημιουργήσει το επόμενο στάδιο για τις ταινίες της DC στο μέλλον.

Στο The Flash σε σκηνοθεσία Andy Muschietti πρωταγωνιστούν επίσης οι: Michael Keaton ως Bruce Wayne, Sasha Calle ως Supergirl, Kiersey Clemons ως Iris West, Maribel Verdú ως Nora Allen, και ο Ron Livingston, που αντικαθιστά τον Billy Crudup στο ρόλο του πατέρα του Barry στο DCEU.

Super Bowl 2023: Αυτά είναι όλα τα trailers ταινιών που θα παίξουν  

To The Flash θα κάνει πρεμιέρα, λοιπόν στις 16 Ιουνίου. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.