Jeremy Renner: “Θαύμα το ότι ζει“ λέει συμπρωταγωνίστριά του στους Avengers - Ευχάριστα νέα

Η Evangeline Lilly των ταινιών Ant-Man αποκαλύπτει τα νεότερα για την υγεία του
10 Φεβρουαρίου 2023 10:59
Jeremy Renner: “Θαύμα το ότι ζει“ λέει συμπρωταγωνίστριά του στους Avengers - Ευχάριστα νέα

Επίσκεψη από την συμπρωταγωνίστρια τους στις ταινίες των Avengers και της Marvel Studios δέχθηκε ο Jeremy Renner, ύστερα από το τρομακτικά ατύχημα που είχε την Πρωτοχρονιά όταν καταπλακώθηκε από ένα εκχιονιστικό. Το αποτέλεσμα ήταν να σπάσει πάνω από 30 κόκκαλα και να μείνει στη ΜΕΘ για σχεδόν δύο εβδομάδες. 

Τώρα όμως αναρρώνει με σταθερούς ρυθμούς στο σπίτι του ακολουθώντας ειδική θεραπεία και η Evangeline Lilly πήγε να τον δει. Σε μια νέα της συνέντευξη στο Access Hollywood ενόψει της πρεμιέρας της νέας της ταινίας, Ant-Man and the Wasp: Quantumania, η Lilly αποκάλυψε τα όσα έζησε στην πρώτη της επαφή με τον Τζέρεμι Ρένερ μετά το ατύχημα. 

Είπε πως "έχει αναρρώσει σαν σκληρός κ***όλης", ότι πρόκειται για ένα "κανονικό θαύμα" το πως ζει και θαυμάζει τo ψυχικό και σωματικό του σθένος λέγοντας ότι "είναι απίστευτα γενναίος και δυνατός". 

"Ήμουν στο σπίτι του Jeremy τις προάλλες και ήταν σε αναπηρικό καροτσάκι. Μπήκα στο σπίτι του και... Του είπα γιατί κινείσαι; Τι συμβαίνει; Περίμενα να κάτσω δίπλα στο κρεβάτι του και να του κρατάω το χέρι, ενώ εκείνος βογκούσε και αναστέναζε από τον πόνο και δεν μπορούσε να κουνηθεί. Και αυτός περιφερόταν με το αμαξίδιο και γελούσε με τους φίλους του". - Evangeline Lilly

Αποκάλυψε επίσης στην ίδια συνέντευξη ότι από τότε που μίλησε με τον φίλο και συνάδελφό της, συγκινείται καθώς θυμάται "κάποια πράγματα που της είπε πως βίωσε" αλλά και ιστορίες για το "τι ακολούθησε, τι άκουγε και τι έβλεπε" μετά το ατύχημα. "Έζησε μια εμπειρία που παραλίγο να τον σκοτώσει που ήταν φοβερά τραυματική και ήταν ξύπνιος για όλο το σκηνικό. Αυτό μου έμεινε" δήλωσε επίσης η Lilly. 

Η43χρονη σταρ της Marvel δήλωσε κιόλας ότι είναι ευγνώμον που επέζησε και ήδη βρίσκεται σε καλό δρόμο για να αναρρώσει. 

Με τον Jeremy Renner δεν συμπρωταγωνίστησε μόνο στις ταινίες της Marvel, αλλά και στο βραβευμένο με Όσκαρ, The Hurt Locker, εκεί όπου υποδύθηκε την σύζυγό του. 

Πριν από μερικές ημέρες, μάλιστα, ο Renner ανέβασε ένα νέο Story θέλοντας να δείξει στους fans του πώς τα πηγαίνει με την θεραπεία του. Στη φωτογραφία που ανέβασε δεν έδειξε τον εαυτό του αλλά διάφορα όργανα γυμναστικής, ειδικά λάστιχα και ζώνες για τη μέση του. 

Το Ant-Man and the Wasp: Quantumania θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 16 Φεβρουαρίου του 2023.