Frozen 3: Επιτέλους έρχεται επίσημα η συνέχεια του 4 χρόνια μετά το Frozen 2

Επιστρέφει η παρέα του Ψυχρά κι Ανάποδα
09 Φεβρουαρίου 2023 15:14
Frozen 3: Επιτέλους έρχεται επίσημα η συνέχεια του 4 χρόνια μετά το Frozen 2

Η παρέα των Elsa, Anna, Kristoff, Olaf και Sven θα επιστρέψει για μια 3η περιπέτεια. Πράγματι, λοιπόν, το Frozen 3 έρχεται επιτέλους και επίσημα δια χειρός Walt Disney Animation, ύστερα από πολλά teasers εδώ και χρόνια από τους πρωταγωνιστές πως "κάτι ψήνεται". 

Την ανακοίνωσε έκανε ο CEO της Disney, Bob Iger, εν μέσω του πρόσφατου meeting των μετόχων της εταιρίας, εκεί όπου μάθαμε ότι επίσης έρχονται τα Toy Story 5 και Zootopia 2

Για όλα αυτά τα νέα projects που αποτελούν sequels εδραιωμένων franchises και άκρως επιτυχημένων ταινιών της Disney, γνωρίζουμε μόνο ότι βρίσκονται υπό ανάπτυξη, και δεν ξέρουμε ακόμη πότε αναμένονται στις αίθουσες. 

Η επιστροφή του "Ψυχρά Κι Ανάποδα", όπως είναι ο ελληνικός τίτλος, ανακοινώνεται 4 χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία του sequel, Frozen II, που κυκλοφόρησε το 2019. Μεταφράστηκε σε 46 γλώσσες συνολικά και αποτέλεσε μια τεράστια εισπρακτική επιτυχία με πάνω από $1.450 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως στο box office. 

Δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιοι θα επιστρέψουν από το cast για το Ψυχρά κι Ανάποδα 3, ωστόσο στην προηγούμενη ταινία συμμετείχαν οι εξής: Idina Menzel (Έλσα), Kristen Bell (Άννα), Jonathan Groff (Κρίστοφ), Josh Gad (Όλαφ), Sterling K. Brown και Evan Rachel Wood (Βασίλισσα Iduna). 

Tags: