Harrison Ford: Εξηγεί τον πραγματικό ρόλο που μπήκε στο MCU και τη Marvel

Ο 80χρονος σταρ ήθελε να κάνει κάτι το διαφορετικό.
08 Φεβρουαρίου 2023 23:59
Harrison Ford: Εξηγεί τον πραγματικό ρόλο που μπήκε στο MCU και τη Marvel

Εδώ και καιρό είναι γνωστό πως ο Χάρισον Φορντ θα υποδυθεί τον χαρακτήρα του Thadeus "Thunderbolt" Ross, τον οποίο παλιότερα υποδύθηκε ο αείμνηστος William Hurt.

Η πρώτη του εμφάνιση στο ρόλο και η παρθενική του στο MCU θα είναι στο Captain America 4 ή αλλιώς "Captain America: New World Order" (Μάιος 2024) πλάι στον νέο "Cap" του Anthony Mackie, ενώ θα επιστρέψει στο ρόλο δύο μήνες αργότερα για την ταινία "Thunderbolts" (Ιούλιος 2024). 

Τώρα, ο 80χρονος ηθοποιός εξήγησε περαιτέρω το λόγο πίσω από την ένταξή του στο MCU και τις ταινίες της Marvel Studios, σε μια νέα του συνέντευξη στο THR. Ο Ford είπε πως απλώς ήθελε να κάνει κάτι το διαφορετικό στην καριέρα του. 

"Δεν ξέρω. Δεν μπορώ να εξηγήσω τον εαυτό μου στον εαυτό μου, απλά εργάζομαι εδώ. Σκέφτηκα, 'Όλοι οι άλλοι φαίνεται να περνούν καλά. Βλέπω όλους αυτούς τους καταπληκτικούς ηθοποιούς να περνούν καλά (στις ταινίες της Marvel). Μου αρέσει να κάνω κάτι διαφορετικό από ό,τι έχω κάνει ως τώρα και να ικανοποιώ τον κόσμο με αυτό. Οπότε θα δοκιμάσω ένα κομμάτι από αυτό το είδος". - Harrison Ford

Παρόμοια δήλωση είχε κάνει εξάλλου τον περασμένο Δεκέμβριο πίσω από τους λόγους που είπε το "ναι" στη Marvel, παρά το ότι θα κρεμάσει το καπέλο του "Indy" στο Indiana Jones and the Dial of Destiny τον ερχόμενο Ιούνιο. 

Από τα πράγματα που δεν έχει κάνει ο Ford στην καριέρα του είναι το motion capture, κάτι που φημολογείται έντονα πως ο ρόλος του ως Thadeus Ross θα περιλαμβάνει μπόλικο διότι από τα comics γνωρίζουμε ότι μεταμορφώνεται στον Red Hulk. 

Τα νέα ονόματα του cast συμπληρώνουν πρόσωπο που επιστρέφουν από τη σειρά "The Falcon and The Winter Soldier" και είναι οι: Anthony Mackie ως Captain America/Sam Wilson, Carl Lumbly ως Isaiah Bradley και ο Danny Ramirez ως ο νέος Flacon. Επίσης, παίζει και η Shira Haas, που έγινε γνωστή από τη σειρά "Unorthodox" του Netflix και θα υποδυθεί την πρώτη ισραηλινής καταγωγής superhero/mutant, ονόματι Sabra. 

Τη σκηνοθεσία του "Captain America: New World Order" έχει αναλάβει ο Julius Onah (The Cloverfield Paradox), σε σενάριο των Malcolm Spellman (Falcon and the Winter Soldier) και Dalan Musson

Το Captain America: New World Order είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες στις 3 Μαΐου του 2024.