Scream 6: Δείτε το νέο trailer που ο Ghostface διψά για αίμα στη Νέα Υόρκη

Νωρίτερα κυκλοφόρησε το trailer του Super Bowl 2023
08 Φεβρουαρίου 2023 22:19
Scream 6: Δείτε το νέο trailer που ο Ghostface διψά για αίμα στη Νέα Υόρκη

H Paramount Pictures κυκλοφόρησε τελικά νωρίτερα το νέο trailer του Scream VI που θα κάνει πρεμιέρα εντός του Super Bowl 2023 και παρουσιάζει μερικά νέα πλάνα με τον Ghostface να διψάει ξανά για αίμα και να κυνηγάει την παρέα του Woodsboro στους δρόμους της Νέας Υόρκης. 

Και αυτό διότι οι επιζώντες του Woodsboro αποφασίζουν να μετακομίσουν στην Νέα Υόρκη και να κάνουν μια νέα αρχή. Η προσπάθεια αυτή όμως θα επισκιαστεί όταν οι λάτρεις του Ghostface και το φάντασμά του δεν τους αφήνουν σε ησυχία. Πολύ γρήγορα αντιλαμβάνονται ότι ένας νέος Ghostface τους κυνηγά και θα πρέπει να παλέψουν ξανά για την επιβίωσή τους. 

Δείτε το νέο Super Bowl 2023 trailer του Scream 6: 

Εδώ θα βρείτε τη λίστα με όλα τα νέα trailers ταινιών που θα παίξουν εν μέσω του Super Bowl την ερχόμενη Κυριακή (ξημερώματα Δευτέρας για την Ελλάδα). 

Το cast του Scream 6 αποτελείται από τους Jenna Ortega, Melissa Barrera, Jasmin Savoy Brown, Mason Gooding, Hayden Panettiere, Courteney Cox και Dermot Mulroney, καθώς και τους Jack Champion (Avatar 2), Liana Liberato (If I Stay), Devyn Nekoda (Backstage), Henry Czerny, Tony Revolori, Samara Weaving και Josh Segarra (Arrow).

Τη σκηνοθεσία του φιλμ έχουν αναλάβει για ακόμη μια φορά οι Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett, σε σενάριο που γράφτηκε από τους James Vanderbilt και Guy Busick.

Γνωρίζουμε επίσης ότι ένα σημαντικό πρόσωπο του Scream franchise θα απουσιάζει από το Scream 6. Ο λόγος για την Neve Campbell που αποφάσισε να μην επιστρέψει για το Scream 6, αφού έλαβε μια προσφορά που ισχυρίζεται ότι δεν αντικατοπτρίζει την αξία που φέρνει στο franchise.

Το Scream VI είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες παγκοσμίως στις 10 Μαρτίου 2023.