Έρχεται το sequel μιας “cult” ταινίας των ‘90s

Ξέρω τι κάνατε πέρυσι το καλοκαίρι…
07 Φεβρουαρίου 2023 13:37
Έρχεται το sequel μιας “cult” ταινίας των ‘90s

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μια είδηση ότι ένα φιλμ από τα παλιά θα αποκτήσει sequel. Όπως μεταφέρει το Deadline, η Sony Pictures έχει στα σκαριά τη συνέχεια του I Know What You Did Last Summer (Ξέρω τι Κάνατε Πέρυσι το Καλοκαίρι), το οποίο έκανε πρεμιέρα το 1997.

Μάλιστα, στο slasher φιλμ θα επιστρέψουν και δύο πρόσωπα, αυτά των Freddie Prinze Jr. και Jennifer Love Hewitt για να υποδυθούν και πάλι τους χαρακτήρες τους. Επιπροσθέτως, η Jennifer Kaytin Robinson (Do Revenge) θα καθίσει στη σκηνοθετική καρέκλα.

Το Deadline αναφέρει τα εξής:

Κάποιες πηγές λένε ότι το project βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο ακόμα, με τον Neal H. Moritz να αναλαμβάνει και πάλι την παραγωγή και την Leah McKendrick να γράφει το σενάριο.

Η ιδέα για το sequel φαίνεται ότι προήλθε από τους Robinson και McKendrick και την πρότειναν στην εταιρία παραγωγής και γι’ αυτό «φταίει» η μεγάλη επιτυχία που γνώρισε η επιστροφή του Scream.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι το αρχικό I Know What You Did Last Summer κυκλοφόρησε το 1997 με σκηνοθέτη τον Jim Gillespie και σεναριογράφο τον Kevin Williamson (Scream). Έπειτα ακολούθησαν και άλλες δύο ταινίες. Επίσης, πρόσφατα είδαμε και μία τηλεοπτική σειρά στο Amazon Prime Video, αλλά δεν είχε μεγάλη επιτυχία και ακυρώθηκε.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε κάτι άλλο για το I Know What You Did Last Summer 2. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.