Το Black Panther: Wakanda Forever διέλυσε τις υπόλοιπες ταινίες της Marvel στο Disney+

Μέσα σε πέντε μέρες
07 Φεβρουαρίου 2023 08:24
Το Black Panther: Wakanda Forever διέλυσε τις υπόλοιπες ταινίες της Marvel στο Disney+

Φαίνεται ότι ο κόσμος περίμενε με μεγάλη αγωνία να δει το Black Panther: Wakanda Forever από το σπίτι του, καθώς όπως έγινε γνωστό, το φιλμ γνώρισε μεγάλη επιτυχία στο Disney Plus.

Σύμφωνα με ένα δελτίο Τύπου που στάλθηκε από την Disney, το sequel είχε την καλύτερη πρεμιέρα για ταινία της Marvel, στο Disney Plus. Τα νούμερα αυτά αφορούν τις πρώτες πέντε ημέρες από τη στιγμή που έκανε πρεμιέρα και έτσι, το Wakanda Forever είχε τη μεγαλύτερη τηλεθέαση από κάθε άλλο φιλμ του MCU.

To Black Panther: Wakanda Forever είχε τη μεγαλύτερη τηλεθέαση από κάθε άλλη ταινία της Marvel στο Disney Plus. Οι αριθμοί αυτοί είναι με βάση τις ώρες ροής για τις πρώτες πέντε ημέρες από τη στιγμή που κυκλοφόρησε.

Στη σκηνοθεσία του "Wakanda Forever" συναντάμε ξανά τον Ryan Coogler, ο οποίος έφερε εις πέρας με επιτυχία την πρώτη Black Panther ταινία.

Λίγα λόγια για το Black Panther: Wakanda Forever:

Mετά τον θάνατο του Βασιλιά T'Challa, η Βασίλισσα Ramonda (Angela Bassett), η Shuri (Letitia Wright), ο M’Baku (Winston Duke), η Okoye (Danai Gurira) και η Dora Milaje (Florence Kasumba), πολεμούν για να προστατεύσουν το έθνος τους από τις παγκόσμιες δυνάμεις. Ενώ οι κάτοικοι της Wakanda προσπαθούν να προχωρήσουν, οι ήρωες πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις του και με τη βοήθεια της War Dog Nakia (Lupita Nyong’o) και του Everett Ross (Martin Freeman), να χαράξουν ένα νέο μονοπάτι για το Βασίλειο της Γουακάντα.

Πρωταγωνιστούν οι: Letitia Wright, Lupita Nyong'o, Danai Gurira, Winston Duke, Angela Bassett, Tenoch Huerta, Martin Freeman, Dominique Thorne, Florence Kasumba, Michaela Coel, Alex Livinalli, Mabel Cadena, Isaach De Bankolé, Danny Sapani, Dorothy Steel και Zainab Jah.

Το Black Panther: Wakanda Forever παίζει στο Disney Plus.