Έτσι θα ήταν το Harry Potter αν γινόταν στα '80s ως ιαπωνική μαφιόζικη ταινία (ΦΩΤΟ)

Μια ακόμη δημιουργία της ΑΙ του Midjnourney
06 Φεβρουαρίου 2023 23:23
Έτσι θα ήταν το Harry Potter αν γινόταν στα '80s ως ιαπωνική μαφιόζικη ταινία (ΦΩΤΟ)

Μια από τις πιο ισχυρές και διαδεδομένες ΑΙ για επεξεργασία εικόνας είναι το Midjourney, το οποίο έχει χαρίσει πολλές αναπαραστάσεις ευφάνταστων υποθετικών σεναρίων για ταινίες και σειρές. 

Η κοινότητα των "AI artists" οργιάζει τον τελευταίο καιρό και φαίνεται ότι το μοναδικό ταβάνι είναι η φαντασία τους. Τώρα ένας artist με το ψευδώνυμο demonflyingfox στο YouTube οραματίστηκε ένα τρελό crossover: Πώς θα ήταν το Harry Potter αν έβγαινε στα 80s ως ιαπωνική μαφιόζικη ταινία

Οι εικόνες θυμίζουν κάτι μεταξύ μιας Yakuza ταινίας και Χάρι Πότερ με τις ιαπωνικές παραλλαγές των Hagrid, Dumbledor, Ερμιόνη και Snape, με ντύσιμο αλά 80s έγιναν αντικείμενο σχολιασμού. 

Αρκετοί είναι αυτοί που σχολίασαν με χιουμοριστικό τρόπο τις εικόνες που δημιούργησε η ΑΙ με αυτό το σενάριο, ενώ υπήρξαν και κάποιοι που δήλωσαν ότι θα ήθελαν να δουν μια τέτοια ταινία. 

Να αναφέρουμε ότι ο εν λόγω digital artist έχει δημιουργήσει κι άλλα τέτοια υποθετικά σενάρια στο YouTube κανάλι του, όπως τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών ως μια 80s μαφιόζικη ταινία και τη σειρά The Sopranos

Δείτε τα αποτελέσματα παρακάτω: 

 

Harry Potter 80s Yakuza Movie