To Top Gun 3 έγινε trending λόγω ενός συμβάντος μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας

Τι σου κάνει ένα κατασκοπευτικό μπαλόνι...
05 Φεβρουαρίου 2023 22:01
To Top Gun 3 έγινε trending λόγω ενός συμβάντος μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας

Για τους πιο...λάθος λόγους άρχισε να γίνεται trending τα τελευταία 24ωρα στις ΗΠΑ το "Top Gun 3" στο Twitter λόγω ενός πραγματικού γεγονότος.

Παρόλο που ακόμη δε γνωρίζουμε καν αν θα γίνει το Top Gun 3, το περιστατικό με το 'κατασκοπευτικό μπαλόνι' της Κίνας ήταν ο λόγος για να κάνουν τις συγκρίσεις οι χρήστες των social media. 

Βλέπετε υπάρχει μια ένταση τελευταία μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας, καθώς η δεύτερη κατηγορείται ότι κατασκοπεύει με ειδικά μπαλόνια τις ΗΠΑ, καθώς ένα εξ αυτών εντοπίστηκε πάνω από τον εναέριο χώρο. Η Κίνα είχε δηλώσει εξαρχής ότι πρόκειται απλώς για μετεωρολογικό μπαλόνι. 

Τελικά, το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ έδωσε την έγκριση να καταρριφθεί το ιπτάμενο μπαλόνι όπως και έγινε και το οποίο κατέπεσε κοντά στο Myrtle Beach στη Νότια Καρολίνα. Δείτε το βίντεο της κατάρριψης του από ένα F-22: 

Τα social media και ειδικά το Twitter κατακλύστηκε από αντιδράσεις για το περιστατικό που το παρομοίαζαν με το Top Gun 3, κάνοντας συγκρίσεις του περιστατικού με ένα υποτιθέμενο σενάριο του sequel του Top Gun: Maverick. Οι ήχοι των μαχητικών αεροπλάνων έφεραν στους Αμερικανούς σκηνές από τον Maverick του Tom Cruise που κοιτούσαν τα μαχητικά να σχίζουν τους ουρανούς -ένα σπάνιο θέαμα για αυτούς.  

Δείτε μερικές από τις αντιδράσεις: