Will Smith: Ένα χρόνο μετά το χαστούκι στον Chris Rock ανακοινώνει το Bad Boys 4

Μέσα από ένα ειδικό βίντεο μαζί με τον συμπρωταγωνιστή του, Martin Lawrence
05 Φεβρουαρίου 2023 20:38
Will Smith: Ένα χρόνο μετά το χαστούκι στον Chris Rock ανακοινώνει το Bad Boys 4

Σχεδόν ένα χρόνο μετά το χαστούκι στον Chris Rock, o Will Smith (Γουίλ Σμιθ) ετοίμαζε την επιστροφή του εδώ και καιρό, καθώς ανακοίνωσε το Bad Boys 4

Η ανακοίνωση αυτή έρχεται καιρό μετά το περιστατικό που αμαύρωσε τα βραβεία Oscars του 2022 και η οποία έβαλε στο περιθώριο τον Smith για την ανάρμοστη συμπεριφορά του. Από τότε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός έχει ζητήσει πολλές φορές δημόσια συγγνώμη και έδειξε μετανιωμένος για την πράξη του, απέναντι στο φίλο και συνάδελφό του, Κρις Ροκ. 

Η 4η ταινία "Τα Κακά Παιδιά" βρίσκεται στα σκαριά από το 2020, αλλά μπήκε στον πάγο το project από τη Sony στον απόηχο του περιβόητου χαστουκιού. 

Τώρα όμως φαίνεται πως το Χόλιγουντ γυρίζει σελίδα για τον Smith και για αυτό, μαζί με τον συμπρωταγωνιστή του Martin Lawrence ανακοίνωσαν επίσημα το sequel του Bad Boys for Life, που κυκλοφόρησε το 2020 πάνω στην 25η επέτειο από το πρώτο Bad Boys. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Sony Pictures κλείδωσε τους σκηνοθέτες τουBad Boys for Life, Adil El Arbi και Bilall Falah (Ms. Marvel) να επιστρέψουν για χάρη του Bad Boys 4, μαζί με τον σεναριογράφο Chris Bremner. Πρόκειται για το δίδυμο που πρόσφατα σκηνοθέτησε το Batgirl της DC, που ακυρώθηκε ενώ ήταν σχεδόν έτοιμη η ταινία από την Warner Bros. 

O Smith μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, γύρισε ένα vlog μαζί με τον Lawrence για να γνωστοποιήσουν ότι η τιανία Κακά Παιδιά 4 (ή όπως θα ονομάζεται τελικά) βρίσκεται σε αρχικό στάδιο παραγωγής. 

Δείτε το βίντεο του Σμιθ: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

Ακόμη είναι άγνωστη ημερομηνία κυκλοφορίας του Bad Boys 4. 

Το Bad Boys for Life είχε φέρει πάνω από $426 εκατ. στα ταμεία του με budget κοντά στα $90 εκατομμύρια.