Liam Neeson εναντίον Conor McGregor: “Ένας μικρός καλικάντζαρος που δυσφημεί την Ιρλανδία“

Ο σταρ των ταινιών Taken τα βάζει με τον πρώην πρωταθλητή του UFC
05 Φεβρουαρίου 2023 16:08
Liam Neeson εναντίον Conor McGregor: “Ένας μικρός καλικάντζαρος που δυσφημεί την Ιρλανδία“

Από το πουθενά μια ιρλανδική κόντρα φαίνεται πως ανοίγει ο Liam Neeson με τον Connor McGregor, πρώην πρωταθλητή του UFC

O διάσημος Ιρλανδικής καταγωγής ηθοποιός του Χόλιγουντ και σταρ των ταινιών "Taken" (Η Αρπαγή) εξαπέλυσε επίθεση στον McGregor μέσα από τη νέα του συνέντευξη στο men's Health, κάνοντας αντιληπτό ότι...δεν τον χωνεύει καθόλου.

Ο McGregor αποτελεί έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές του κόσμου και έγραψε ιστορία όταν κατέκτησε δύο ζώνες του UFC από δύο διαφορετικές κατηγορίες κιλών ταυτόχρονα. Ο Neeson έφτασε στο σημείο να τον αποκαλέσει "μικρό καλικάντζαρο": 

Αυτός ο μικρός καλικάντζαρος ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ δυσφημίζει την Ιρλανδία. Ξέρω ότι είναι εξαιρετική φυσική κατάσταση και τον θαυμάζω για αυτό, αλλά δεν τον χωνεύω. 

Στην ίδια συνέντευξη ο 70χρονος πλέον ηθοποιός εξέφρασε και την απέχθειά του απέναντι στο UFC λέγοντας: 

"Δεν το αντέχω το UFC. Για μένα είναι σαν τσακωμός σε μπαρ. Ξέρω ότι όσοι το εξασκούν θα πουν 'όχι, κάνεις λάθος και εμείς κάνουμε μήνες προπόνησης...' Γιατί απλά δεν πιάνεις ένα μπουκάλι μπύρας και δεν τον χτυπάς τον άλλο στο κεφάλι. Αυτό είναι το επόμενο στάδιο του UFC. Το μισώ." 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι αυτόν τον καιρό ο McGregor θα κάνει τη μετάβαση από το οκτάγωνο στα φώτα του Χόλιγουντ καθώς θα παίξει στην πρώτη του ταινία. Πρόκειται για το remake του "Road House" με πρωταγωνιστή τον Jake Gyllenhaal σε σκηνοθεσία Doug Liman (The Bourne Identity, Edge of Tomorrow), το οποίο θα κυκλοφορήσει στο Amazon Prime Video. 

Η ιστορία του νέου Road House έχει να κάνει με έναν πρώην μαχητή του UFC ο οποίος πιάνει δουλειά ως πορτιέρης σε ένα επαρχιακό μπαρ στο Florida Keys και ανακαλύπτει πως δεν είναι όλα τέλεια στον τροπικό αυτόν παράδεισο. 

Ταυτόχρονα ο Neeson ετοιμάζεται να παίξει στο remake του "The Naked Gun" (Τρελές Σφαίρες) για λογαριασμό της Paramount.