Gladiator 2: Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει το sequel του Μονομάχου!

Θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή
04 Φεβρουαρίου 2023 15:22
Gladiator 2: Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει το sequel του Μονομάχου!

Η Paramount Pictures μόλις αποκάλυψε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει το sequel του Gladiator (Μονομάχος) του Ridley Scott και με πρωταγωνιστή εδώ τον Paul Mescal (Πολ Μεσκάλ).

Θα χρειαστεί να κάνετε αρκετή υπομονή ακόμα, καθώς η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας έχει οριστεί για το 2024 και πιο συγκεκριμένα στις 22 Νοεμβρίου. Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ ότι στην παραγωγή θα βρίσκονται οι Michael Pruss, Doug Wick και Lucy Fisher.

Ο νέος κινηματογραφικός Μονομάχος είναι ο Paul Mescal, τον οποίο θα γνωρίζετε από τη σειρά Normal People του Hulu, την ταινία Lost Daughter της Maggie Gyllenhaal, και το Aftersun.

Ο ρόλος που θα παίξει ο Mescal στο sequel δε θα είναι ο Maximus του Russel Crowe -σαφώς όσοι έχετε δει την ταινία ξέρετε γιατί. Θα υποδυθεί τον Lucius, γιο της Lucilla και ανιψιό του Commodus, γιο του Marcus Aurelius, τον οποίο υποδύθηκε στον Μονομάχο ο Joaquin Phoenix (Χοακίν Φίνιξ), καθώς τα γεγονότα θα λαμβάνουν χώρα πολλά χρόνια μετά.

Για την ιστορία, το Gladiator προβλήθηκε το 2000 στους κινηματογράφους και διέλυσε το box office τότε με εισπράξεις άνω των $460 εκατομμυρίων. Συγκίνησε κοινό και κριτικούς, καθώς απέσπασε 12 υποψηφιότητες για Όσκαρ, από τις οποίες απέσπασε πέντε χρυσά αγαλματίδια, συμπεριλαμβανομένου και της Καλύτερης Ταινίας.

Το Gladiator 2 θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 22 Νοεμβρίου 2024.

Tags: