Superman: Legacy - Αυτός είναι ο πιθανότερος σκηνοθέτης

Η πρώτη ταινία του DC Universe Chapter 1 έρχεται το 2025
04 Φεβρουαρίου 2023 14:45
Superman: Legacy - Αυτός είναι ο πιθανότερος σκηνοθέτης

Πριν μερικές ημέρες ο James Gunn πραγματοποίησε την πολυπόθητη ανακοίνωση του νέου κινηματογραφικού σύμπαντος της DC, το οποίο ονομάζεται "DC Universe: Chapter 1 - Gods and Monsters" και περιλαμβάνει πέντε ταινίες και πέντε τηλεοπτικές σειρές, που θα είναι άρρηκτα συνδεδεμένες μεταξύ τους. Αυτή άλλωστε είναι και η ύψιστη υπόσχεση που δίνει ο Gunn με τους fans της DC, η συνέπεια και η αλληλοσύνδεση των projects. 

Το "Phase 1" της DC -για να μιλήσουμε με πιο κοινούς Marvelικούς όρους- θα ξεκινήσει στον κινηματογράφο το καλοκαίρι του 2025 με έναν νέο Σούπερμαν και την ταινία "Superman: Legacy". 

Μπορεί ακόμη να μην έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του Henry Cavill στο DCU, αλλά θα πρέπει να είναι ένας περίπου 25άρης Clark Kent, επομένως και η ηλικία του ηθοποιού να ταιριάζει σε αυτό το νεανικό προφίλ. 

Γνωρίζουμε πως το σενάριο γράφει ο ίδιος ο James Gunn και πως ήδη βρίσκεται στη μέση του, αλλά δεν γνωρίζουμε ποιος θα το σκηνοθετήσει. 

Εδώ έρχεται να ρίξει φως το ρεπορτάζ του THR και της στήλης Heat Vision που αναφέρει ότι ο επικρατέστερος για να σκηνοθετήσει το Superman: Legacy είναι ο James Gunn. 

Αυτό δεν είναι το μοναδικό project που υπογράφει εντός του DC Universe καθώς γράφει και το Creature Commandos, μια animated σειρά για το HBΟ Max, καθώς και μαζί με μια ομάδα σεναριογράφων, σχεδιάζουν τα επόμενα 5-10 χρόνια του σύμπαντος της DC και τα επόμενα Chapters του. 

Όλο το πλάνο κυκλοφοριών του νέου DC Universe δια χειρός James Gunn και Peter Safran θα το βρείτε πατώντας εδώ