Το CREED 4 θα έρθει σίγουρα λέει ο Michael B. Jordan

Θέλει να μεγαλώσει το σύμπαν και με άλλα projects
03 Φεβρουαρίου 2023 19:56
Το CREED 4 θα έρθει σίγουρα λέει ο Michael B. Jordan

Τι κι αν ακόμα δεν έφτασε στις αίθουσες το CREED III με τον Michael B. Jordan, ο διάσημος ηθοποιός σκέφτεται ήδη «το μετά» και την επέκταση του επιτυχημένου franchise.

Μιλώντας στο IGN, ο Jordan είπε ότι το CREED 4 είναι σίγουρο ότι θα γίνει και θέλει οπωσδήποτε να μεγαλώσει αυτό το σύμπαν και με άλλα projects. Ωστόσο, πέρα από το 4ο κεφάλαιο, δεν αποκάλυψε κάτι παραπάνω, δηλαδή αν μιλάμε για spin-offs ή κάποια σειρά.

Διαβάστε τις δηλώσεις του:

Θέλω πολύ να επεκτείνω το “Creed-Verse” και σίγουρα περιμένω να γίνουν και άλλα πράγματα γύρω από το Creed.

Λίγα λόγια για το CREED III που θα βγει στις αίθουσες τον Μάρτιο:

Παρά το γεγονός ότι συμφιλιώνεται με την οικογενειακή του ιστορία, το παρελθόν δεν έχει τελειώσει ακόμα με τον Adonis Creed. Στο τρίτο μέρος του franchise, όλα φαίνεται να πηγαίνουν καλά για τον Donnie. Είναι πρωταθλητής ελαφρών βαρέων βαρών, η μουσικός σύζυγός του, Bianca, (Tessa Thompson) είναι επιτυχημένη από μόνη της και όλα πάνε καλά με την κόρη τους, Amara. Και τότε είναι που εμφανίζεται ο Damian "Dame" Anderson (Majors).

Ο Damian και ο Donnie ήταν παιδικοί φίλοι, αλλά ενώ ο νεαρός Creed βρήκε επιτυχία στο ρινγκ, ο Damian κατέληξε στη φυλακή για 18 χρόνια. Τώρα, έχει βγει και έχει κάποια προβλήματα με τον πρώην φίλο του. Όντας και αυτός πυγμάχος, ο Ντέμιαν αισθάνεται ότι του στέρησαν την καριέρα του και είναι εδώ για να πάρει τη ζωή του Ντόνι και όλα όσα έχει. Κάποτε ήταν αδέρφια, όμως τώρα αυτοί οι δύο είναι αντίπαλοι και θα πρέπει να λύσουν τις διαφορές τους μέσα στο ρινγκ.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Creed III είναι η 9η ταινία στο franchise του Rocky και όπως σας είχαμε ενημερώσει στο παρελθόν, είναι και το πρώτο φιλμ που δε θα συμμετέχει ο θρυλικός Sylvester Stallone στον εμβληματικό ρόλο του -αν και θα βρίσκεται εκεί ως παραγωγός. Περισσότερα γι’ αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Το CREED III θα βγει στις αίθουσες στις 3 Μαρτίου του 2023.