Seth Rogen: Το Superbad ήταν η τελευταία καλή κωμωδία για τους νέους

Διαβάστε τις δηλώσεις του
03 Φεβρουαρίου 2023 15:06
Seth Rogen: Το Superbad ήταν η τελευταία καλή κωμωδία για τους νέους

Το Superbad είναι αδιαμφισβήτητα από τις καλύτερες νεανικές κωμωδίες των τελευταίων ετών, το οποίο κυκλοφόρησε το 2007 από τον Greg Mottola με πρωταγωνιστές τους Jonah Hill, Michael Cera, Christopher Mintz-Plasse και Bill Hader. Στο φιλμ έπαιζε και ο Seth Rogen και μέσα από μία νέα συνέντευξή του είπε ότι δεν έχει βγει καλύτερη νεανική κωμωδία από τότε.

Πιο συγκεκριμένα, ο Rogen μίλησε στο People για διάφορες δουλειές που είχε στο παρελθόν, αλλά και για το The Fabelmans του Steven Spielberg με πρωταγωνιστή τον Gabriel LaBelle. Ωστόσο, η κουβέντα πήγε και στο θρυλικό Superbad.

Ο Rogen είπε σε αυτή τη συνέντευξη ότι μιλούσε με τον LaBelle για το Superbad και μετά σκέφτηκε ή μάλλον παρατήρησε ότι δεν έχει βγει κάποια καλή κωμική ταινία για εφήβους από τότε.

Αυτό που είναι τρελό είναι ότι ο Gabe LaBelle είναι 19 χρονών και η αγαπημένη του (και των φίλων του) είναι το Superbad. Άρα δεν άλλαξε τίποτα…Κανείς δεν έχει κάνει καλύτερη ταινία για εφήβους από τότε.

Ο Jonah Hill θέλει να κάνει το Superbad 2, αλλά υπό έναν όρο. Πρόσφατα, ο διάσημος ηθοποιός είχε δηλώσει τα εξής:

Δεν το έχω πει σε κανέναν, αλλά αυτό που θέλω να κάνω όταν γίνω 80 χρονών είναι το Superbad 2. Οι γυναίκες μας θα έχουν πεθάνει και θα είμαστε και πάλι ελεύθεροι. Αυτό θέλω να είναι το Superbad 2 και μόνο έτσι θα το έκανα.

Ο Jonah Hill θέλει να κάνει το Superbad 2, αλλά υπό έναν όρο που καλύτερα να μη μάθετε

Το Superbad ήταν μια κωμωδία που ακολουθούσε τον Cera και τον Hill ως δύο τελειόφοιτους γυμνασίου που προσπαθούν να εντυπωσιάσουν κάποιες κοπέλες φέρνοντας αλκοόλ στο πάρτι που διοργάνωναν. Φυσικά τίποτα δεν κύλησε ομαλά για αυτή την παρέα.

Tags: