Skinamarink: Η νέα ταινία τρόμου που ανατρίχιασε όποιον την είδε – Δείτε το trailer

Παίζει αποκλειστικά μέσα από το Shudder
03 Φεβρουαρίου 2023 12:02
Skinamarink: Η νέα ταινία τρόμου που ανατρίχιασε όποιον την είδε – Δείτε το trailer

Όλοι παραμιλούν με το νέο horror φιλμ του Shudder, το οποίο θέλει να ζωντανέψει κάθε παιδικό εφιάλτη. Ο λόγος γίνεται για το Skinamarink, το νέο μεγάλου μήκους φιλμ του Kyle Edward Ball που θέλει να σας βυθίσει σε μία τρομακτική ιστορία.

Μερικές πληροφορίες για την πλοκή του Skinamarink

Δύο παιδιά ξυπνούν στη μέση της νύχτας για να ανακαλύψουν ότι ο πατέρας τους λείπει και όλα τα παράθυρα και οι πόρτες στο σπίτι τους έχουν εξαφανιστεί.

Ενώ αποφασίζουν να περιμένουν να επιστρέψουν οι γονείς τους, συνειδητοποιούν ότι δεν είναι μόνοι και μια φωνή που ακούγεται σαν παιδί τους κάνει νοήματα. Θυμάστε όταν ξυπνούσατε μέσα στη νύχτα όταν ήσασταν μικροί ακούγοντας αυτό τον θόρυβο της τηλεόρασης;

Στο Skinamarink, αυτές οι αναμνήσεις γίνονται το σκηνικό κάποιων τρομερών φαντασιώσεων και το τοπίο ολοένα και πιο ανησυχητικό.

Στο φιλμ θα δείτε τους Lucas Paul, Dali Rose Tetreault, Ross Paul και Jaime Hill, ενώ στην παραγωγή βρίσκονται οι Jonathan Barkan, Josh Doke, Ava Karvonen, Dylan Pearce και Edmon Rotea.

Μερικές αντιδράσεις από τα social media:

Το Skinamarink παίζει εδώ και λίγες ώρες αποκλειστικά μέσα από το Shudder. Δείτε το ανατριχιαστικό trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.