Fast X: Η πρώτη αφίσα με τον Vin Diesel είναι εδώ

Τώρα περιμένουμε το επίσημο trailer
01 Φεβρουαρίου 2023 08:29
Fast X: Η πρώτη αφίσα με τον Vin Diesel είναι εδώ

Το FAST X αναμένεται να παίξει στους κινηματογράφους τον Μάιο και μόλις αποκαλύφθηκε η πρώτη επίσημη αφίσα της ταινίας. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του franchise στο Twitter δόθηκε μία αφίσα που δείχνει τον Vin Diesel να προσεύχεται και μία λεζάντα να γράφει: “Το τέλος του δρόμου ξεκινάει”.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι το πρώτο trailer της ταινίας θα καταφθάσει στις 10 Φεβρουαρίου, ενώ δύο μέρες μετά και κατά τη διάρκεια του Super Bowl θα δείτε ακόμη ένα βίντεο του πολυπόθητου φιλμ.

Δείτε την πρώτη επίσημη εικόνα:

To κόστος της επερχόμενης ταινίας αγγίζει τα 340 εκατομμύρια. Το προηγούμενο φιλμ, το οποίο ήταν επίσης τεράστια παραγωγή, είχε κοστίσει μόλις 200 εκατομμύρια. Φαίνεται πως το budget του Fast and Furious 10 ανέβηκε και σε αυτό έπαιξε σίγουρα ρόλο και το τεράστιο cast του, μιας και πέρα από τον Vin Diesel θα δείτε και τον Jason Momoa και την Brie Larson.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι πλάι στον Vin Diesel θα δείτε και τους Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris "Ludacris" Bridges και Sung Kang. Οι νέοι ηθοποιοί που θα απαρτίζουν το cast είναι οι Brie Larson (Captain Marvel), Jason Momoa (Aquaman), Daniela Melchior (The Suicide Squad) και Rita Moreno (West Side Story).

Το Fast 10 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 19 Μαΐου 2023.