Το Murder Mystery 2 έρχεται και το επίσημο trailer έχει όλα όσα περιμένετε

Το φιλμ θα κάνει σύντομα πρεμιέρα στο Netflix
31 Ιανουαρίου 2023 19:51
Το Murder Mystery 2 έρχεται και το επίσημο trailer έχει όλα όσα περιμένετε

Το Netflix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer από το Murder Mystery 2 (Πρόσκληση για Φόνο 2), το οποίο όπως έγινε γνωστό θα κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο. Ετοιμαστείτε για μία ολοκαίνουργια ιστορία φόνου, φυσικά με πρωταγωνιστή τον Adam Sandler και την Jennifer Aniston.

Τέσσερα χρόνια αφότου επιλύουν το πρώτο τους μυστήριο φόνου, ο Nick και η Audrey Spitz (Adam Sandler, Jennifer Aniston) είναι πλέον ντετέκτιβ πλήρους απασχόλησης. Ενώ παλεύουν να ξεκινήσουν το δικό τους γραφείο ιδιωτικών ερευνών, είναι καλεσμένοι να γιορτάσουν τον γάμο του φίλου τους του μαχαραγιά (Adeel Akhtar) στο ιδιωτικό νησί του.

Οι μπελάδες όμως ακολουθούν και πάλι τους Spitz, αφού μόλις αρχίζουν οι εορτασμοί, ο γαμπρός απάγεται για λύτρα. Κάθε λαμπερός καλεσμένος, συγγενής αλλά και η ίδια η νύφη γίνονται αμέσως ύποπτοι. Η "Πρόσκληση για Φόνο 2" στέλνει τον Nick και η Audrey Spitz σε μια δύσκολη υπόθεση που τελικά τους προσφέρει όλα όσα είχαν ονειρευτεί: μία ευκαιρία να γίνει το γραφείο τους επιτυχημένο... και το πολυπόθητο ταξίδι τους στο Παρίσι.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Jeremy Garelick, ενώ παίζουν επίσης και οι Mark Strong, Mélanie Laurent, Jodie Turner-Smith, Kuhoo Verma, with John Kani και Dany Boon.

Το Murder Mystery 2 θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 31 Μαρτίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.