Ένα επιτυχημένο animated φιλμ με τους Nicolas Cage και Emma Stone έρχεται στο Netflix

Μέσα στον Φεβρουάριο
31 Ιανουαρίου 2023 10:30
Ένα επιτυχημένο animated φιλμ με τους Nicolas Cage και Emma Stone έρχεται στο Netflix

Το Netflix πρόκειται να προσθέσει σύντομα ακόμη μία επιτυχημένη ταινία στην πλατφόρμα του, που έχει πρωταγωνιστές τους Nicolas Cage και Emma Stone. Ο λόγος γίνεται για το The Croods: A New Age (Οι Κρουντς 2: Νέα Εποχή), το οποίο κυκλοφόρησε πριν μερικά χρόνια και πλέον θα μπορείτε να το απολαμβάνετε μέσα από τη συχνότητα της υπηρεσίας.

Το σενάριο έχουν επιμεληθεί εδώ οι Kevin Hageman, Dan Hageman, Paul Fisher, Bob Logan, σε μία ιστορία των Kirk DeMicco και Chris Sanders. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Joel Crawford. Με το The Croods 2: A New Age, η λατρεμένη νεάτερνταλ οικογένεια επιστρέφει μετά την παρθενική τους εμφάνιση το 2013 και πλέον φτάνει ένα βήμα πιο κοντά στην ανθρώπινη εξέλιξη.

Η σύνοψη της ταινίας αναφέρει τα εξής:

Ενώ ψάχνουν ένα νέο σπίτι, οι Κρουντς ανακαλύπτουν έναν περιτοιχισμένο παράδεισο, ο οποίος φιλοξενεί την ευρηματική οικογένεια των Προχώβιων. Η συνέχεια δεν είναι λογική.

Ολόκληρο το αρχικό cast με τους Nicolas Cage, Emma Stone, Ryan Reynolds, Catherine Keener, Clark Duke και Cloris Leachman βρίσκεται κανονικά στην ταινία, συν τις προσθήκες των Kelly Marie Tran, Leslie Mann και Peter Dinklage.

Το The Croods: A New Age θα γίνει διαθέσιμο στο Netflix στις 25 Φεβρουαρίου. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.