The Boogeyman: Ανατριχίλα προκαλεί το πρώτο trailer από την ιστορία του Stephen King

Ραντεβού τον Ιούνιο στους κινηματογράφους
30 Ιανουαρίου 2023 09:00
The Boogeyman: Ανατριχίλα προκαλεί το πρώτο trailer από την ιστορία του Stephen King

Η 20th Century Studios κυκλοφόρησε το επίσημο trailer από το The Boogeyman, το οποίο είναι βασισμένο στην ιστορία του θρυλικού Stephen King και αναμένεται να έρθει στις αίθουσες τον Ιούνιο.

Τη σκηνοθεσία του φιλμ έχει αναλάβει ο Rob Savage (Dashcam) και όλη η υπόθεση επικεντρώνεται σε έναν ψυχίατρο, ο οποίος επισκέπτεται έναν ασθενή που υποστηρίζει ότι έχει γίνει στόχος από ένα υπερφυσικό πλάσμα.

Η επίσημη σύνοψη αναφέρει τα εξής:

Η μαθήτρια λυκείου, Sadie Harper και η μικρή αδερφή της, η Sawyer αναστατώνονται από τον άδικο χαμό της μητέρας τους και παράλληλα ο πατέρας τους δεν είναι και τόσο υποστηρικτικός, παρόλο που περνάει δύσκολα με το χαμό της γυναίκας του.

Έτσι, όταν ένας απελπισμένος ασθενής εμφανίζεται απροσδόκητα στο σπίτι τους ζητώντας βοήθεια, αφήνει πίσω του μια τρομακτική υπερφυσική οντότητα που τους κυνηγά.

Πρωταγωνιστούν οι Sophie Thatcher (Yellowjackets), Chris Messina (Birds of Prey), Vivian Lyra Blair (Obi-Wan Kenobi), Marin Ireland (The Umbrella Academy), Madison Hu (Bizaardvark), LisaGay Hamilton (Vice) και David Dastmalchian (Dune).

Οι Scott Beck, Akela Cooper και Bryan Woods έχουν γράψει το σενάριο, φυσικά βασισμένη στην ιστορία του Stephen King που εκδόθηκε για πρώτη φορά το 1973. Στην παραγωγή βρίσκονται οι Shawn Levy, Dan Levine, Dan Cohen, Scott Beck, Bryan Woods και Emily Morris.

Πότε θα κάνει πρεμιέρα το The Boogeyman;

Το The Boogeyman θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 2 Ιουνίου 2023. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.