Ant-Man and The Wasp: Quantumania – Νέα ματιά στην ταινία του MCU λίγο πριν την πρεμιέρα

Και πρέπει να κάνετε λίγο ακόμα υπομονή
30 Ιανουαρίου 2023 10:00
Ant-Man and The Wasp: Quantumania – Νέα ματιά στην ταινία του MCU λίγο πριν την πρεμιέρα

Η Marvel συνεχίζει την προώθηση του Ant-Man and The Wasp: Quantumania και έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer. Να σας υπενθυμίσουμε ότι το φιλμ αναμένεται να φτάσει στις αίθουσες τον Φεβρουάριο.

Ο Paul Rudd ως Scott Lang θα ξανά βάλει για άλλη μια φορά τη στολή του χαρακτήρα των comics και θέλει να σας μεταφέρει σε ένα πανέμορφο και επικίνδυνο “Quantum Realm”.

Το νέο βίντεο, λοιπόν, εστιάζει και πάλι στον Lang, ο οποίος είναι “πατέρας, avengers και προστάτης” όπως ακούμε να λέει ο ίδιος ο Kang του Jonathan Majors.

Λίγα λόγια για το Ant-Man 3

H επίσημη σύνοψη του "Quantumania" έχει ως εξής:

Στην ταινία, η οποία εγκαινιάζει επίσημα την 5η φάση του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, οι σούπερ-ήρωες Scott Lang και Hope Van Dyne επιστρέφουν για να συνεχίσουν τις περιπέτειές τους ως Ant-Man και Wasp. Μαζί με τους γονείς της Hope, τον Hank Pym και την Janet Van Dyne, η οικογένεια βρίσκεται να εξερευνά το Quantum Realm, να αλληλεπιδρά με παράξενα νέα πλάσματα και να ξεκινά μια περιπέτεια που θα τους ωθήσει πέρα από τα όρια που νόμιζαν ότι ήταν πιθανά."

Στο cast συμμετέχουν οι: Paul Rudd ως Scott Lang, Michael Douglas ως Hank Pym, Michelle Pfeiffer ως Janet Van Dyne και την Evangeline Lilly ως Wasp/Hope Van Dyne, Kathryn Newton ως Cassie Lang, Bill Murray, Corey Stoll ως MODOK και ο Jonathan Majors ως Kang.

Το Ant-Man and the Wasp: Quantumania θα βγει στις αίθουσες στις 17 Φεβρουαρίου.