The Pope’s Exorcist: Ο Russell Crowe θα παίξει σε νέα ταινία τρόμου με εξορκισμό

Με σκηνοθέτη τον Julius Avery του Overlord
27 Ιανουαρίου 2023 18:37
The Pope’s Exorcist: Ο Russell Crowe θα παίξει σε νέα ταινία τρόμου με εξορκισμό

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μια είδηση που αναφέρει ότι ο Russell Crowe θα παίξει σε μία νέα ταινία τρόμου που ονομάζεται The Pope’s Exorcist. Στη σκηνοθετική καρέκλα θα καθίσει ο Julius Avery του Overlord, ενώ στο cast θα βρίσκεται και ο Ralph Ineson (The Witch, The Green Knight).

Τον Ralph Ineson, τον έχετε δει σε πάρα πολλές επιτυχημένες παραγωγές, όπως το The Witch του Robert Eggers, το The Ballad of Buster Scruggs, το The Green Knight της A24, μέχρι και στο Guardians of the Galaxy της Marvel.

Επίσης, σε αυτή την ταινία θα δείτε και τον Franco Nero των Django και John Wick: Chapter 2 στο ρόλο του Ιερέα της ταινίας, καθώς και τους Laurel Marsden (Ms. Marvel), Cornell S. John (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald), Peter DeSouza-Feighoney, Alex Essoe (Doctor Sleep) και Daniel Zovatto (It Follows).

Την παραγωγή του φιλμ έχει αναλάβει η Screen Gems της Sony και η ταινία θα είναι βασισμένη σε έναν αληθινό Πατέρα, τον Father Gabriele Amorth, έναν Ιταλό ιερέα που είχε κάνει πάνω από 100.000 εξορκισμούς.

Ο ελληνοαμερικανός Evan Spiliotopoulos του The Unholy έγραψε το σενάριο μαζί με τον Chuck MacLean και τους Michael Petroni, Chester Hastings και R. Dean McCreary.