Ο Rupert Grint “ψήνεται” να επιστρέψει ως Ron σε νέα Harry Potter ταινία

“Αυτός ο χαρακτήρας έχει μεγαλώσει μαζί μου”
27 Ιανουαρίου 2023 17:17
Ο Rupert Grint “ψήνεται” να επιστρέψει ως Ron σε νέα Harry Potter ταινία

Ο Rupert Grint που αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους ως Ron Weasley μέσα από το Harry Potter franchise, θα επέστρεφε άνετα να υποδυθεί ξανά αυτόν τον χαρακτήρα. Αυτό μοιράστηκε μέσα από μία συνέντευξη που έδωσε ο ηθοποιός στο This Morning.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι το franchise βρίσκεται και πάλι στο φως της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια, και ειδικά μετά την αποκάλυψη του Hogwarts Legacy, του νέου RPG παιχνιδιού. Επίσης, φαίνεται ότι η Warner Bros. ψήνεται να φέρει την τηλεοπτική σειρά του Harry Potter στη μικρή οθόνη, καθώς και μία ολοκαίνουργια ταινία.

Έτσι, αν όντως ισχύουν τα διάφορα ρεπορτάζ και όλες οι φήμες/διαρροές που ακούμε όλον αυτόν τον καιρό, θα ήταν ένα ευχάριστο νέο για τους fans, που θέλουν ξανά τους τρεις κεντρικούς πρωταγωνιστές στην ίδια οθόνη. Βέβαια, η αναβίωση στη μεγάλη οθόνη, μπορεί να γίνει και με εντελώς νέα πρόσωπα. Προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα.

Οι δηλώσεις του Rupert Grint ήταν οι εξής:

Άνετα…Πιστεύω ότι αν ήταν σωστός ο χρόνος και επέστρεφαν και όλοι οι άλλοι, σίγουρα θα ξανά υποδυόμουν τον Ron. Είναι ένας πολύ σημαντικός χαρακτήρας για εμένα. Μεγαλώσαμε μαζί… Γίναμε το ίδιο άτομο. Νιώθω πολύ προστατευτικός μαζί του επίσης.

Η ταινία, σύμφωνα με κάποιες ενδείξεις, ίσως επικεντρώνεται στο “Cursed Child”. Σύμφωνα με τον γνωστό και έγκυρο insider, Matt Belloni, η Warner Bros. Discovery επιδιώκει να διασκευάσει το "Harry Potter and the Cursed Child" σε ταινία και έτσι να γίνει η 9η υπ'αριθμόν στο franchise και η 8η ιστορία -μιας και το "Deathly Hallows" χωρίστηκε σε δύο μέρη. Παρόλα αυτά, ο Belloni τονίζει ότι προς το παρόν επίσημα δεν υπάρχουν υπό ανάπτυξη ούτε ταινίες Harry Potter ούτε σειρές.

Όλα φαίνεται, αργά ή γρήγορα θα γίνουν και επίσημες ανακοινώσεις για την περαιτέρω επέκταση του Harry Potter σύμπαντος, την ώρα που το franchise των Fantastic Beasts έχει παραγκωνιστεί μετά την εμπορική κατρακύλα του Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore.